Billede af FOF-medarbejder Jørgen

Jørgen Diswal

Fotograf
diswal@fof-aarhus.dk

Om Jørgen

Som uddannet fotojournalist består mine primære opgaver i at tage og levere billeder til FOF Aarhus’ kursusprogram, foldere og hjemmeside. Jeg er også velkommer ved flere af FOF Aarhus’ foredrag, så du vil ofte finde mig på scenen før et foredrag, når jeg præsenterer vores foredragsholdere.

Baggrund

Min vej ind til FOF Aarhus startede med, at jeg blev ansat som underviser i keyboard, hvorefter jeg bl.a. også har undervist i perspektivtegning, tegnefilm og video. Desuden har jeg i flere omgange siddet i administrationen, og nu fungerer jeg så som fotograf.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… vil du ofte se mig med et kamera i hånden, da jeg også i min fritid er helt vild med at tage billeder. Musik fylder dog også ganske meget, og jeg er derfor musiker i et skønt danseorkester.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har FOF i blodet og er meget begejstret for vores kurser og foredrag. Jeg har bl.a. gået til Jumping Fitness, som er en fantastisk sjov motionsform, der får pulsen op i løbet af få minutter. Jeg er også flittig foredragsgænger og er vild med både samfundsdebatter, politiske indspark og rejse- og krimiforedrag. Men især Jørgen Leth er en sand legende af en foredragsholder.