Billede af FOF-medarbejder Lene

Lene Nordfeldt Iversen

Teamleder for kommunikation og markedsføring
lene@fof-aarhus.dk
 | kommunikation@fof-aarhus.dk

Om Lene

Jeg er teamleder af kommunikationsafdelingen og holder styr på min ”stab” af selvstændige medarbejdere. Selv har jeg især fokus på det grafiske arbejde – både hvad angår FOF Aarhus’ trykte kursusprogram og hjemmeside. Derudover laver jeg annoncer og har kontakt til vores annoncører.

Baggrund

Jeg har kreativt blod i årerne og er oprindeligt uddannet tekstildesigner/væver fra Designskolen i Kolding. Det blev faktisk min indgang til FOF Aarhus, for jeg startede for år tilbage med at undervise i vævning. Herefter blev jeg kursussekretær i den kreative afdeling, hvor jeg havde den sidegeschæft at lave foldere og brochurer. Senere var jeg med til at starte kommunikationsafdelingen op, som jeg nu leder.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… er jeg vild med at arbejde med tekstiler og lave håndarbejde. Jeg har en gammel væv stående, som jeg drømmer om at finde frem, for det kribler sådan i mine fingre for at tage vævningen op igen. 

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har været til mange spændende foredrag og kurser ved FOF, bl.a foredrag med Rane Willerslev, Svend Brinkmann og Pia Callesen med foredraget 'Lev mere - tænk mindre' - alle gode oplevelser. Derudover har jeg gået til 'Stabiliserende kropstræning', og det var jeg særligt begejstret for. På kurset fik vi nogle gode øvelser, hvor man mærkede sin krop på en helt særlig måde – det var nærmeste en form for kropslig refleksionstræning.