Billede af FOF-medarbejder Lone

Lone Husted Kristensen

Afdelingsleder inden for bevægelse, handicap- og specialundervisning, FVU og OBU 
Souschef
lone@fof-aarhus.dk

Om Lone

Jeg står for den daglige ledelse af sundheds- og bevægelsesområdet, selvtræning, fødselsområdet, førstehjælpsområdet, den hensynstagende undervisning, specialundervisningen og danskundervisningen – herunder FVU og OBU. Derudover har jeg et bredt spekter af administrative opgaver og stor kontakt til undervisere og kunder.

Baggrund

Jeg er oprindeligt finansuddannet og har siden hen taget en uddannelse som psykomotorisk terapeut, som både kobler bevægelse, økonomi og planlægning. Derudover har jeg en lederuddannelse inden for specialundervisning, og jeg har bl.a. arbejdet med senhjerneskadede. Jeg startede ved FOF Aarhus som fagkonsulent og blev senere souschef og fagleder for bevægelsesområdet og specialundervisningen.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… er jeg fuldtids ”ponymama” og bruger meget tid på at passe min families hest. Vi bor på en gammel vandmølle, så der er altid masser af projekter at gå i gang med, og så er det skønt at gå ture i den natur, der omgiver vores hus.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har været til mange spændende kurser ved FOF, men var især begejstret for kurset ”Mindful yoga”. Her lærte vi at være tilstede i nuet og sætte fuld opmærksomhed på de helt små hverdagsting som at børste tænder, og det er noget, jeg stadig tænker over og bruger i en travl hverdag. Der er også mange interessante foredrag, som står frem i min hukommelse, og det har især været tankevækkende at høre foredrag om donorbørn og for tidligt fødte.