Billede af FOF-medarbejder Maj-Britt

Maj-Britt Munk

Kursussekretær inden for sprog, musik og humanistiske fag
Underviser i italiensk og fransk
maj-britt@fof-aarhus.dk

Træffe enten:
H. H. Seedorffs Stræde 7, 8000 Aarhus C
Søren Frichs Vej 36A, 8320 Åbyhøj


Om Maj-Britt

Som kursussekretær inden for det sproglige, musiske og humanistiske område arbejder jeg med mange administrative opgaver som fx oprettelse af nye kurser og booking af lokaler. Jeg sidder også ved telefonen og hjælper kunder, der ringer ind. For eksempel vejleder jeg nye sprogkursister i, hvilket niveau der passer til dem. Derudover underviser jeg selv i fransk og italiensk.

Baggrund

Jeg er uddannet cand.mag. i fransk og italiensk og har boet i begge lande. Jeg startede ved FOF Aarhus som italienskunderviser og blev senere ansat i administrationen, og nu underviser jeg så også i fransk.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… elsker jeg at være i min kolonihave og mit sommerhus. Jeg er også vild med at danse og svinger gerne salsahofterne, når tiden er til det. Desuden tænder jeg ofte for en fransk eller italiensk tv-kanal, for det er supergodt til at holde mine sprog ved lige.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg var på et tidspunkt til foredrag med Chris MacDonald, som var helt fantastisk. Det var utrolig morsomt, og jeg grinede så meget. Han er sublim til at fortælle, og det var bare en stjernegod aften. Svend Brinkmann er også blændende, og foredraget om hans bog Stå fast var suverænt.