Billede af FOF-medarbejder Malene Nees Damborg

Malene Nees Damborg

Studentermedhjælper, kommunikation og markedsføring
malene@fof-aarhus.dk | kommunikation@fof-aarhus.dk

Om Malene

Jeg er studentermedhjælper i FOF Aarhus’ kommunikationsafdeling, hvor jeg arbejder med forskellige kommunikations- og markedsføringsopgaver. Jeg udarbejder bl.a. indhold til vores sociale medier og nyhedsbreve. Derudover har jeg den primære kontakt til vores anmelderkorps.

Baggrund

Jeg studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på 4. semester, og jeg har i den forbindelse været i praktik hos FOF Aarhus i efteråret 2019. Nu er jeg blevet ansat som studentermedhjælper, og jeg nyder at svinge forbi kontoret et par gange i ugen.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus...

… finder du mig ofte med en kop kaffe i hånden blandt veninder eller på en gåtur i Riis Skov med min kæreste. Jeg holder også af at udfordre mig selv til holdtræning i fitnesscenteret – senest er jeg blevet bidt af body-fit. Når jeg har mulighed for det, rejser jeg gerne, for jeg elsker at opleve andre kulturer.

 Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har være på kursus i Photoshop og InDesign, hvor jeg fik konkret viden og gode værktøjer til at arbejde i de to programmer. Derudover har jeg udforsket min kreative side til Smykkedesign og kreeret mine helt egne fingerringe og vedhæng. I fremtiden drømmer jeg om at forme et par tallerkener på et keramikkursus.