Billede af FOF-medarbejder Malene Nees Damborg

Malene Nees Damborg

Praktikant, kommunikation og markedsføring
malene@fof-aarhus.dk | kommunikation@fof-aarhus.dk

Om Malene

Jeg er praktikant i FOF Aarhus’ kommunikationsafdeling, hvor jeg arbejder med forskellige kommunikations- og markedsføringsopgaver. Jeg udarbejder bl.a. indhold til vores sociale medier og nyhedsbreve i både skrift- og videoformat. Derudover har jeg den primære kontakt til vores anmelderkorps.

Baggrund

Jeg studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på 3. semester og er i den forbindelse i praktik hos FOF Aarhus. Jeg synes, det er fedt, når jeg kan kombinere min journalistiske pen med kommunikationsfagets strategiske viden.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus...

… finder du mig ofte med en kop kaffe i hånden blandt veninder eller på en gåtur i Riis Skov med min kæreste. Jeg holder også af at udfordre mig selv til holdtræning i fitnesscenteret – senest er jeg blevet bidt af yoga. Når jeg har mulighed for det, rejser jeg gerne, for jeg elsker at opleve andre kulturer.

 Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har masser af FOF’s spændende foredrag og kurser i vente. Jeg drømmer bl.a. om at dygtiggøre mig på et kursus i Photoshop. Det kunne også være spændende at udforske min kreative side på et keramikkursus.