Billede af FOF-medarbejder Merete

Merete Callesen

Afdelingsleder inden for foredrag, debat- og kulturarrangementer, Kulturhøjskolen, opera- og kulturrejser
merete@fof-aarhus.dk
8731 4118

Om Merete

Mine arbejdsopgaver favner bredt inden for det kulturområdet. Jeg står blandt andet for booking af debatarrangementer og foredrag med både lokale foredragsholdere – og foredrag med forfattere og kendte kulturpersoner. Derudover er jeg leder af Kulturhøjskolen og arrangerer kunstture samt opera- og koncertrejser i både ind- og udland.

Baggrund

Jeg er oprindeligt uddannet cand.phil. i litteraturhistorie. Før jeg for mange år siden blev ansat hos FOF Aarhus har jeg arbejdet som informationsmedarbejder på Aarhus Festuge, Tourist Aarhus, Kulturcenter HUSET, har arrangeret Festuge-arrangementer, PR-koordinator for Beatles-show i samarbejde med DR Underholdningsorkestret og har været tilknyttet som pressechef for Verdenskulturfestival i Aarhus.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… elsker jeg at være sammen med min familie – ikke mindst mit dejlige barnebarn. Jeg nørder også meget gerne med strikning – er faktisk i perioder lidt af en ”strikkoman”. Jeg har igen taget fat på at spille klassisk klaver– nyder at få musik i øregangen og elsker at se en god film, en opera eller noget teater. På en måde er min fritidsinteresse smeltet grundigt sammen med mit arbejde.

Yndlingsforedrag/-kursus

Gennem tiden har jeg deltaget i rigtig mange foredrag – det har været en stor del af mit liv/arbejde, som har været enormt berigende. Foredrag med bl.a. Svend Brinkmann og Rane Willerslev har givet meget stof til eftertanke. Og så har der været nogle rigtig sjove aftener med bl.a. Povl Dissing, Benny Andersen, Susse Wold, Anne Marie Helger og den helt ustyrlige Jytte Abildstrøm.