Billede af FOF-medarbejder Rikke

Rikke Agergaard

HR-medarbejder
ra@fof-aarhus.dk
 | hr@fof-aarhus.dk

Om Rikke

Jeg er HR-medarbejder og arbejder med en bred palette af dels administrative opgaver og dels større og mindre HR-relaterede udviklingsprojekter. Generelt har jeg fokus på initiativer til at gøre FOF til en god arbejdsplads herunder at styrke relationen til vores mange dygtige undervisere.

Jeg er bl.a. ansvarlig for, at nye medarbejdere får en god modtagelse og kommer godt ombord på arbejdspladsen, for vores personalehåndbøger til hhv. administrativt personale og undervisere samt diverse personaleadministrative opgaver eksempelvis relateret til ferie, barsel og sygemeldinger.

Derudover fungerer jeg som praktikvejleder for vores HR-praktikanter, som vi byder indenfor hver sæson.

Baggrund

Jeg har en kandidat i virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet og har været et semester i praktik i FOF Aarhus’ kommunikationsafdeling. Efterfølgende valgte jeg at skrive speciale om FOF Aarhus, hvor jeg fokuserede på undervisernes ansættelsesforhold. Med udgangspunkt i det blev jeg ansat til at opstarte FOF Aarhus’ HR-afdeling.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

... finder du mig typisk til yoga eller i min løbeklub. Jeg elsker også friluftsliv og finder gerne mine vandrestøvler frem og tager på weekendtur i Danmark eller vandreferie i sydens bjerge.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har været til foredrag om Camino-vandringen, hvilket var enormt spændende, fordi jeg selv har gået ruten og drømmer om at komme afsted igen. Derudover går jeg fast til mindfulness hos Carmen Manea og til aftenyoga hos Laila Elisabeth Møller-Rasmussen – begge er enormt dygtige undervisere. Jeg er også meget begejstret for vores weekendkursus i ayurvedisk madlavning.