Billede af FOF-medarbejder Signe Lund Christoffersen

Signe Lund Christoffersen

Koordinator for musik
signe@fof-aarhus.dk

Om Signe

Som koordinator for musikafdelingen arbejder jeg med forskellige administrative opgaver, hvor jeg blandt andet planlægger kurser, booker lokaler og kommunikerer med vores undervisere. Jeg sidder også klar ved telefonen, når kursister skal guides til at finde det helt rigtige kursus inden for musikfagene. 

Baggrund

Jeg har en kandidat i musikvidenskab fra Aalborg Universitet og har siden undervist i klaverspil i et par år. Jeg har bl.a. undervist ved FOF Aarhus, hvoraf interessen for at blive koordinator opstod. Førhen har jeg arbejdet i Musikhusets billetsalg - så musik har altid været en del af mit arbejdsliv.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus...

… spiller jeg også selv klaver! Jeg elsker at spille Jazz og har i mange år spillet i bigband. Jeg er for nyligt blevet mor, så nu går meget af tiden også med at hygge om min lille familie. Vi holder af naturen og går gerne ture ved skove, marker og søer tæt på der, vi bor. Når tiden er til det, benytter jeg mig gerne af kulturtilbud så som koncerter og foredrag.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har haft stor glæde af at gå på et fotokursus, hvor jeg har lært mit kamera bedre at kende. På kurset var der en god blanding af teori og praksis, hvilket fungerede super godt. I denne sæson kunne jeg godt tænke mig at tage min søn med til et musik og rytmikhold for børn.