Billede af FOF-medarbejder Tove

Tove Jensen

Kursussekretær for kreative og manuelle fag 
tove@fof-aarhus.dk

Om Tove

Jeg er kursussekretær inden for det kreative område og mit arbejdsområde dækker en bred vifte af administrative opgaver. Derudover har jeg ansvaret for at vores keramikværksted i Bispegaarden, hvor jeg løbende sørger for, at værkstedet er opdateret i forhold til materialer og redskaber.

Baggrund

Jeg har en uddannelse i økonomi og matematik fra Aarhus Universitet og har i en årrække arbejdet med softwareudvikling, analyse og procesoptimering inden for den finansielle sektor. Senere har jeg skiftet spor og uddannede mig til keramiker på Aarhus Kunstakademi. Med udgangspunkt i det blev jeg ansat ved FOF Aarhus, hvor jeg forsøger at forene min økonomiske og kreative uddannelser.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… har jeg danset i mange år. Jeg har en stor passion for latineramerikanske danse, især den brasilianske samba. Jeg har rejst flere gange til Brasilien for at studere dans og kultur og for at deltage som danser i karnevallet med flere af de store sambaskoler. Ellers brænder jeg for at lave keramik og er lidt af en glasur-entusiast, der udvikler mine egne opskrifter. Når vejret er godt nyder jeg at tilbringe tid i min kolonihave.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har gået på flere dansehold ved FOF Aarhus – blandt andet mavedans og Bollywood dans. Jeg synes, at vi har nogle dygtige undervisere, som formår at udfordre deres kursister med udgangspunkt i det niveau, den enkelte er på.