Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Tarik Boskailo maler

Det skøre værksted

Det skøre værksted er et kursus for alle dem, der har lyst og mod på at udforske deres kreative side, samt indgå i en anderledes og lærerig proces. Kurset er tilrettelagt, så alle kan være med og få noget ud af det, uanset om man aldrig har leget med maling, eller er et kreativt vidunder. 

Under kurset arbejdes der med akrylmaling som medie – og hertil vil der blive lagt mange forskellige redskaber frem, som deltagerne kan benytte i skabelsen af deres værker. Dette kunne f.eks. være æggebakker, opvaskesvampe, sugerør, avispapir m.m. Konceptet er således, at redskaberne skal fungere som pensler. Pensler vil dertil også være en mulighed i et vist omfang. Ideen er at skabe værker med struktur, lag og anderledes mønstre, end en pensel kan skabe. Der vil være kaffe og the under forløbet, og du kan altid benytte dig af cafeen ”På Fjorden”, hvor alle kursister får 10 procent under forløbet.

Kurset strækker sig over 3 mødegange. 

1. mødegang: Introduktion af underviser, introduktion af de forskellige redskaber, der er tilgængelige, samt hvordan de eventuelt kan blive brugt. Brainstorm hvor vi taler om ideer og metoder – og opstart på ens maleri. 

2. mødegang: Denne mødegang er tilrettelagt med formålet, at man her har tiden til at fordybe sig i den kreative proces. Hertil afprøve valgte metoder og teknikker, samt komme længere med sit maleri. Underviser er med under hele processen til at guide/støtte, samt som sparringspartner. 

3. mødegang: Den sidste mødegang er tilrettelagt således, at vi her får færdiggjort værkerne og kommer helt i mål – målet er at deltagerne denne mødegang står tilbage med et produkt, de kan få med hjem. 

Forventninger til dig:
- Du MÅ selv medbringe andre redskaber (æggebakke, papir osv.) men ikke et krav. 
- Gerne et godt humør og mod til at prøve noget nyt.

Hvad kan du forvente:
- Der er maling, pensler, redskaber, samt forskellige lærreder til rådighed - inkl. i prisen
- Et sjovt og lærerigt kursus med fordybelse i den kreative proces.
- Ny viden om teknikker og metoder. 
- Et produkt i form af et maleri som du får med hjem efter sidste mødegang. 

Opsummering
Altså er dette kursus for dem, som ønsker at gå helt ind i den kreative proces og samtidig prøve kræfter med alternative måder at skabe et maleri på. Processen og produkt går hånd i hånd, dermed ment, at der er læring i, hvordan en kreativ proces kan være samt en tilfredsstillelse efter, at den kreative proces har formet sig i sin helhed til et produkt.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 18.03.2023 16:00-19:00 North Urban Art Studio Tarik Boskailo
2 Lørdag 25.03.2023 16:00-19:00 North Urban Art Studio Tarik Boskailo
3 Lørdag 01.04.2023 16:00-19:00 North Urban Art Studio Tarik Boskailo
Tarik Boskailo
Underviser

Tarik Boskailo

Jeg kunstner og bosat i Aalborg. Jeg har været tilknyttet North Urban Art Studio siden 2021, hvor jeg hovedsageligt har arbejdet med abstrakt kunst i mixed media. Til daglig er jeg selv med til at undervise en 4. årgang på Nibe skole, hvor mange af vores lektioner går med noget kreativt. 

Min egen stil kan defineres som bred, rå og abstrakt. Jeg arbejder selv med mange forskellige alternative redskaber, når jeg maler – og går ind for, at man bruger hvad man har til at skabe hvad man vil. 

Find også Tarik her:
instagram.com/byboskailo