Skip to content

Oliemaleri

Oliemaleri

Kurset er fortrinsvis for nybegyndere inden for oliemaling, samt generelt nybegyndere og let øvede inden for maleriet, hvortil kurset er rettet mod at lære at arbejde med realisme i oliemaling.

Oliemaling kan virke lidt uoverskueligt at springe ud i første gang, da det til forskel fra mange andre typer maling ikke er vandbaseret. På kurset gennemgår vi derfor oliemaling, de mange forskellige medier der findes til oliemaling og basale oliemale-principper.

Undervisningen består af farvelære, maleteknikker indenfor oliemaling samt tilrettelagte opgaver med teori, hvor du har mulighed for at arbejde med egne motiver, hvis det ønskes. Det forventes ikke at du er på et bestemt niveau, da vi starter med det helt basale, som at lære oliemalingen og dets medier at kende.

Underviser indkøber materialer til kurset - dette er inkl. i prisen. Der må gerne medbringes egne blyanter, pensler og lærreder hvis ønskes. Der males på u-strakt lærred på kurset med mulighed for, at det kan blive spændt op på ramme mod ekstra betaling til underviser. Der vil være staffelier til rådighed.