Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Oliemaleri

Oliemaleri

Er du også fascineret af smukke oliemalerier og den dybde de har? 
Vil du gerne lære at male med oliemaling selv, er dette kursus et sikkert valg! Kurset er skabt til at få dig rigtig godt i gang og kan male videre med en værktøjskasse fyldt af viden og nye teknikker inden for oliemaleriet. Dertil vil du komme til at forstå oliemaling på et dybere plan, samt pigment og medier der kan give dine værker dét ekstra. 

Kurset er fortrinsvis til nybegyndere i oliemaling, samt generelt nybegyndere og let øvede indenfor maleriet, hvortil kurset er rettet mod at lære at arbejde med realisme i oliemaling. Kurset er perfekt til den der ønsker at lære at male med oliemaling. Oliemaling kan virke lidt uoverskueligt at springe ud i første gang, da det til forskel fra mange andre typer maling ikke er vandbaseret. 

På kurset gennemgår vi derfor oliemaling, de mange forskellige medier der findes til oliemaling og basale oliemaleri-principper. Der vil blive introduceret til noget nyt hver kursusgang, herunder farvelære, maleteknikker indenfor oliemaling, samt tilrettelagte opgaver med teori, hvor man har mulighed for at arbejde med egne motiver, hvis det ønskes. 

Slutvis vil de sidste par kursus gange være plads til at arbejde på lærred, hvor der er plads til ekstra fordybelse og at gå fra kurset med et færdigt maleri. Der forventes ikke at man er på bestemt niveau, da vi starter med det helt basale, som at lære oliemaling og dets medier at kende. Der er heller ikke krav til skitserings-skills, da vi bruger projektor for hurtigt at komme i gang med at male. 

Underviser indkøber alle materialer til kurset. Der må gerne medbringes egne blyanter, pensler og lærreder, hvis man gerne vil have ekstra materialer at arbejde med. Der vil være kaffe, te og musik til alle mødegange.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.04.2023 13:00-16:00 North Urban Art Studio Stephanie Dyrby
2 Tirsdag 18.04.2023 13:00-16:00 North Urban Art Studio Stephanie Dyrby
3 Tirsdag 25.04.2023 13:00-16:00 North Urban Art Studio Stephanie Dyrby
Se alle Se færre
Stephanie Dyrby
Underviser

Stephanie Dyrby

Stephanie er uddannet med en kandidat i Oplevelsesdesign og en bachelor i
Kunst og teknologi. Hun har tegnet og malet hele livet og har siden 2019 fokuseret på at male realisme med oliemaling. 

Derudover har hun egen kunstnervirksomhed, hvor hun har solgt egne værker siden en alder af 13 år.

Find også Stephanie her:
Facebook.com/stephaniedyrby
Instagram.com/stephaniedyrby
www.stephaniedyrby.com