Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Tuft dit helt eget personlige tæppe

KUNNE DU TÆNKE DIG AT SKABE DIT EGET UNIKKE MESTERVÆRK? ET ONE OF A KIND DESIGN? 

Du får nu en unik mulighed for at komme på tuftekursus med tuftepistolen som redskab. Du bestemmer selv, hvad du vil lave, dog max. et værk på 50x50 cm. Det aftaler du med underviseren, når du kommer. Vi garanterer dig, at du får en sjov og uforglemmelig oplevelse. 

ALT er inkl. i prisen. Du får: 
- Grundig introduktion til kurset 
- Grundig introduktion i brugen af pistolen 
- Du får værket med hjem samme dag 
- Tuftepistol, ramme, lærred, udvalg af garn  
- Rådgivning iht. garnvalg og farvesammensætning 
- Kaffe, te, koldt og en valgfri sandwich fra caféen 
- 6 timers hyggelig samvær, hvor der er ro, nærvær og tid til hver enkelt 

Tag din ven, veninde, søster, bror, tante, onkel, moster, bedste, mand, kæreste, datter eller søn under armen og få en unik oplevelse sammen. Vi glæder os til at tufte med dig! 

Om workshoppen
Tufting er en ny og sjov måde at lave tæpper på, og kender man i forvejen lidt til garn, er dette en fordel, dog slet ikke et krav, da alle kan lære at tufte på dette hold. Workshoppen starter med en introduktion til selve redskabet. Her vil du blive sat ind i, hvordan du bruger tuftepistolen og får dit garn sat fast til maskinen. Herefter vil vi starte med at tufte.

Der er en tusch til alle, så vi kan lave en skitse på lærredet af det, du gerne vil tufte. Vi anbefaler, du allerede har nogle forskellige idéer klar til, hvad du gerne vil tufte, så du sparer tid - dette er ikke et krav, men vil hjælpe dig. Du har også mulighed for at lave nogle små skitser på papir over, hvad du gerne vil tufte. Vi anbefaler, at du starter ud med simple motiver og laver et tuftet tæppe med højst 3-4 forskellige farver, når det er første gang.  

Der vil være en underviser til stede under hele workshoppen til at hjælpe dig igennem processen og besvare alle spørgsmål. Ellers står den bare på en afslappende og spændende workshop med god musik og hyggelige omgivelser at arbejde i. Når man tufter, skal man huske at tage pauser, hvilket giver dig en god mulighed for at gå på opdagelse i atelierets smukke kunst samt nyde en varm kop kaffe i caféen. Når der er en lille time tilbage stopper vi med tæpperne, og underviseren viser, hvordan du putter tæppelatex på tæpperne, så du kan tage tæppet af rammen. 

Der vil være kaffe, te og en valgfri sandwich undervejs, og bliver du lækkersulten, er der rig mulighed for at købe kage, mad og drikke i vores café ”På Fjorden”. Her får du 10% rabat, når du er til workshop hos os. 

Materialer
Vi har tuftepistol, ramme, lærred og lim klar, det skal du IKKE medbringe selv. 

Vi har noget garn til rådighed, men vi anbefaler, at du selv medbringer garn, hvis du gerne vil have bestemte farver til dit tæppe. Vi anbefaler tykt garn og gerne akryl, da der godt kan være en del spildgarn første gang, man kaster sig over tufting. Sørg for at have tilstrækkeligt garn med af de farver, du skal bruge – helst to garnnøgler af samme farver eller cones. Her er link til, hvor du evt. kan købe garn, som er godt til tufting:  
https://hobbii.dk/amigo
https://hobbii.dk/happy-sheep-woolpower
https://slowstudio.com/collections/tuftegarn
https://tuftingshop.com/collections/yarn  (bestil i god tid) 
https://garncafe.dk/ 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 23.04.2023 12:00-18:00 North Urban Art Studio Christina Renee Thomsen
Christina Renee Thomsen
Underviser

Christina Renee Thomsen

Christina er en ung kunstner, som bor i Aalborg. Til dagligt arbejder hun i kunststudiet North Urban Art Studio sammen med 17 andre unge kunstnere.

Christina har arbejdet med kunst siden 2015, hvor hun blev medlem af Street Station. Siden hen er hun flyttet med de andre kunstnere, da de i juni 2021 flyttede ind i nye lokaler på Spritten. 
 
I 2021 tog Christina tuftekursus i København ved den dygtige kunstner Dyrebostudio og har siden hen kastet sin kærlighed over tufting. 

Kunstnernavnet Brighterart appellerer til udtrykket i hendes værker. Her er det mennesket, som er i fokus som kombineres med et fyrværkeri af farver, der symboliserer det, der sker omkring dem og den historie de har med sig. Christina arbejder fortsat med akvarel, akrylværkr og vægmalerier og tufting. 

Du finder også Christinas værker og tæpper på Instagram under disse to profiler: 
instagram.com/artbych.dk
instagram.com/brighterart_