Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre sommerens og efterårets nye tilbud klar - skriv dig op til vores nyhedsbrev i pop-up'en nederst på siden, så får du besked som en af de første, når de nye kurser m.m. er åbne for tilmelding.

Corona (COVID-19)

Til og med den 31. januar 2022 gælder nedenstående retningslinjer, herefter bortfalder alle restriktioner:

 • Der er krav om gyldigt Coronapas ved alle aktiviteter. Coronapasset vil blive kontrolleret hver mødegang, når aktiviteten går i gang.
 • Der er krav om at bære mundbind eller visir. Du skal tage mundbind/visir på, når du ankommer til dit undervisningssted. Når du er "på plads" i dit undervisningslokale, behøver du ikke have mundbind/visir på. Når du forlader din plads, skal du igen bære mundbind/visir. Det gælder på alle de lokaliteter, hvor FOF Aalborg har aktiviteter.
 • Til foredrag og debatter vil der være en begrænsning på maks. 500 deltagere. Også her er der krav om Coronapas og mundbind/visir.

Opstart, aflysning eller udskydelse af undervisning

 • Hold, der startede i 2021, som skulle have haft lektioner mellem den 19. december 2021 – 16. januar 2022:
  Lektionerne på disse hold vil blive aflyst, og afholdes ikke på et senere tidspunkt. Deltagerne vil få deres penge refunderet for de aflyste mødegange, men det er en stor opgave at udregne og udbetale kompensation til de flere tusinde berørte deltagere, og det kan derfor trække ud – også selvom vi arbejder på højtryk for at gøre det hurtigst muligt.
  Mødegange fra og med den 17. januar afholdes som normalt og refunderes ikke.
 • Hold, der havde startdato mellem den 1.-16. januar 2022:
  Disse hold vil primært få deres startdato flyttet til uge 3 og slutdatoen rykkes dermed også. Så hører du ikke andet fra os, så møder du blot som planlagt fra og med den 17. januar.
 • Hold, der har startdato fra og med den 17. januar 2022:
  Disse hold startes som normalt, medmindre du hører andet fra os.

Er du tilmeldt et hold, hvor ovenstående ikke er gældende, så kontakter vi dig direkte via mail – husk derfor at holde øje med din indbakke.

Vi glæder os til at komme i gang igen, og vi takker for din fortsatte opbakning til FOF.

Generelt vedrørende Covid-19

 • Vask eller sprit gerne hænder, før du træder ind og ud af undervisningslokalet – der er håndsprit til rådighed i vores lokaler og på gangarealer.
 • Medbring så vidt muligt eget udstyr (f.eks. yogamåtte) og mød op omklædt til undervisningen. 
 • Når du deltager i undervisning hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte, som du kan læse på sst.dk/corona/forebyg-smitte.
 • Har du symptomer på coronavirus beder vi dig blive hjemme, lade dig teste og afvente negativ test. Læs mere om retningslinjerne på sst.dk/corona/hvis-du-har-symptomer.
 • Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, skal du informere os på info@fof-aalborg.dk eller tlf. 9813 8233. 
 • Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk