Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

friefodspor

Frie fodspor på Hærvejen

Marie Lau Florin fra vandrebloggen Frie fodspor fortæller levende, ærligt og humoristisk om sine oplevelser og erfaringer fra sommerens 645 km. vandring ad Hærvejen fra Hirtshals og Frederikshavn til Padborg. 

Bliv inspireret af Maries kærlighed til Hærvejen - Danmarks Camino - og lad dig inspirere til et vandreeventyr gennem Danmark fra høje klitter til dybe fosdale og fra smalle lyngstier til snoede skovstier. 

I foredraget deler Marie brugbare tips til planlægningen og overnatningsmulighederne på Hærvejen, hvad end du er til indendørs overnatning eller telt. Er du i tvivl om pakkelisten til Hærvejen, kan du også blive klog på, hvad der er godt at have med i rygsækken, og hvilke gram, der er værd at spare.

Hærvejen er den gamle oksetræksrute, som går gennem hele Jylland. I dag er det ikke længere okser og handelsrejsende man møder på denne vandrerute gennem Jylland, men vandrende.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 01.05.2023 17:00-19:00 FOF Aalborg Marie Lau Florin
Marie Lau Florin
Foredragsholder

Marie Lau Florin

Marie Lau Florin fra vandrebloggen Frie fodspor er vokset op i asfaltjunglen midt i København, men fik tidligt smag for friheden på livets stier.

Til daglig arbejder Marie som kommunikationsmedarbejder på Skovskolen i Nødebo, som er en ‘skovcampus’ under Københavns Universitet hvor en række grønne uddannelser holder til – fx Naturvejleder og Urban landskabsingeniør.

Kærligheden til naturen slår også igennem i fritiden og ferierne. Hellere ro og rytme i vandrestøvlerne end strand og shopping