Skip to content

Koncertforedrag - 60 år med The Beatles

Beatles-bandet "Something" fornyer hvert år deres koncept og tilpasser deres show til en aktuel års-markering. I 2023 er det 60 år siden, det første store Beatles-år var en realitet. Dette fejrer Something med et dedikeret koncertforedrag.
 
Når "Something" går på scenen og formidler musikken, sker det i to afdelinger med meget forskellige udtryk:
1. sæt er semi-akustisk. "SOMETHING" har fra bandets start for snart 10 år siden fundet, at The Beatles' sange er stærke og holdbare, at mange af dem fremstår nærmest smukkere, jo mere nøgent de fremføres.
2. sæt er med trommesæt og el-guitar. "Something" nærmer sig her det originale udtryk fra The Beatles.
 
Something tager publikum med på en rejse i The Beatles’ spændende musikunivers - en rejse ingen Beatles-fan vil gå glip af.

Arrangeret i samarbejde med Folkekirkens Hus.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 14.11.2023 19:30-21:30 Folkekirkens Hus Something
Something
Foredragsholder

Something

Beatles-sange – akustisk & elektrisk

The Beatrio og Per Wium har i årevis underholdt et stort publikum med en lang række Beatles-sange. Samarbejdet fortsætter under navnet Something, som også er en af de sange, der altid er på sætlisten.

Something synger og spiller masser af sange fra det store og populære Beatles-katalog. Spilleglæde og overskud kommer ud over scenekanten og ind i hjerterne på publikum, når Something introducerer og fremfører The Beatles’ udødelige sange.

Første afdeling er semiakustisk med fokus på vokalerne og kompositionerne. Anden afdeling er elektrisk med fuld skrue! Beatles-ekspert og musikjournalist Per Wium binder med korte speaks og anekdoter sangene sammen.

Line-up:
Peter Haandsbæk, leadvokal og bas
Mikael Bertelsen, vokal og guitarer
Allan Bode, trommer og percussion
Per Wium, vokal, percussion og keys

Adskillige arrangører og et stort publikum fremhæver bandets tre-stemmige vokaler som én af Somethings store kvaliteter!

"FANTASTISK OPLEVELSE"
Beatles coverbandet “Something” bragede igennem og spillede (næsten) ligeså godt som var det selveste Beatles der stod på scenen i Aulaen i Avedøre Bibliotek og Kulturhus.”
- Avedøre Kulturhus