Skip to content
Peter-hoyer

En vandring for livet ændrede alt

En vandring for livet ændrede alt

Succesfuld journalist fortæller, hvordan mødet med Caminoen vendte op og ned på hele tilværelsen.
Han var sportstrænet, havde aldrig røget én eneste cigaret og levede i det hele taget sundt. Der var samtidig fuld fart på Peter Høyers karriere. CV’et rummer flere regeringsperioder som spindoktor, vært på DR og undersøgende journalist. Men pludselig befandt han sig på hospitalet. Hjertet kunne ikke længere følge med. Og efter en operation fik Peter Høyer en mild depression. 

En solotur på Caminoen – 713 kilometer overladt i sit eget selskab satte tanker fri og ændrede Peter Høyers liv radikalt. 
Hjemme fra rejsen sagde han sit job op og satte sig til tastaturet. Det blev til bogen ”Et skridt tættere på livet” – 244 siders skildring af hele vandringen med op- og nedture på Caminoen.
 
Nu drager Peter Høyer på foredragsturné. Hør ham fortælle om, hvordan det er at vandre – hvad det gør for kroppen fysisk såvel mentalt. Peter Høyer er en rigtig god fortæller, der både deler ud af personlige anekdoter og giver gode råd til, hvordan man selv får snøret skoene. 
I får en aften med grin, inspiration til selv at komme i gang og skønne billeder fra hans tur. Samtidig fortæller Peter Høyer også om alle de ting, han selv lærte på den hårde måde.
 
Til foredraget medbringer Peter Høyer sin fulde opbakning fra turen og gennemgår alt det, man bør have med samt alt det, man sikkert alligevel ikke får brug for. 
Desuden får I konkrete tips til ruter og ting man bare skal se, hvis Caminoen kalder. 

Foredraget kan også bruges til inspiration for alle, der bare overvejer at vandre lidt og se, hvor det bærer hen. For en vandretur giver meget mere end vabler – uanset distance, tid og sted.