Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 28/11 pga. kursus.

Frie fodspor på Bornholm

Frie fodspor på Bornholm

Dramatiske klippestier, slyngede skovstier, buldrende vandfald og knivskarpe kontraster. Bornholm er den lille vandreø med de store eventyr

Til foredraget fortæller Marie Lau Florin fra vandrebloggen Frie fodspor levende om sin vandrekærlighed til Bornholm – et langdistanceforhold, som igen og igen drager hende over Østersøen og tilbage til Solskinsøens stier. Fra Kyststien Bornholm rundt til Højlyngsstien tværs over øen. Fra sandet og vidderne i syd til Nordlandets kløfter og klipper.

Marie inspirerer til at opleve Bornholm uden for højsæsonen: Vinterens frostsprøde stilhed, sensommerens lilla aftener, forårets grønne gulvtæpper og efterårets storme. Gennem sine møder med bornholmerne, når turisterne er draget hjem, er Marie blevet nysgerrig på Bornholms særlige historie – og hvordan den former bornholmerne den dag i dag.

For alle, der gerne vil opleve Bornholm til fods, giver Marie brugbare og ærlige tips til at planlægge vandreferie på Bornholm, uanset om du er til indendørs eller udendørs overnatning.