Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 28/11 pga. kursus.

Jan_O_Pedersen

Mød den 7 dobbelte verdensmester i Speedway

Mød den 7 dobbelte verdensmester i Speedway

"Verdensmester i Speedway, Jan O. Pedersen, Holder Inspirerende Foredrag i Aalborg"

Få en unik mulighed for at møde den 7-dobbelte verdensmester i speedway, Jan O. Pedersen, når han deler sine fascinerende historier i Aalborg. Jan O. Pedersen, der er kendt for sin individuelle verdensmestertitel fra Ullevi Stadion i Göteborg i 1991, giver indblik i den utrolige rejse, det krævede at nå toppen af sin karriere.

Jan O. Pedersen begyndte sin speedway-karriere i Fjelsted Speedwayklub på Fyn og flyttede som ung til England, hvor han opbyggede sin professionelle karriere. Hans karriere, der havde potentiale til endnu flere verdensmesterskaber, tog en dramatisk vending året efter hans verdensmestertitel, da han var involveret i en alvorlig ulykke på Løvelbanen. Jan O. Pedersen lagde sin speedwaycykel ned for at undgå en kollision med en anden kører, men endte selv i barrieren og brækkede ryggen på fire steder.

Efter års intens genoptræning lever Jan O. Pedersen med daglige smerter, men hans lidenskab for speedway er urokkelig. Han har fundet nye måder at bidrage til sporten på, som træner, banebygger og ikke mindst som inspirerende foredragsholder.

Under sit foredrag, leverer Jan O. Pedersen en levende og hjertevarm fortælling på sit karakteristiske fynske dialekt om, hvordan man arbejder på at blive en mester i speedway, samt den udfordrende vej til succes. Han deler også værdifulde indsigter om at håndtere smerter og skabe en meningsfuld tilværelse.

Dette er en unik chance for at tilbringe en spændende aften i selskab med Jan O. Pedersen, en sand legende inden for speedway-verdenen. Lad dig inspirere af hans utrolige historie og deltag i dette uforglemmelige arrangement i Aalborg.