Skip to content

Lær at fotografere mennesker

Lær at fotografere mennesker

Måske vil du gerne lære kameraets teknik - måske vil du gerne lære, hvordan du vinkler dine billeder på interessante måder - måske vil du gerne lære at fotografere og instruere personer foran kameraet - måske alle tre ting.

Er du den lykkelige ejer af et spejlreflekskamera, og har du lyst til at bruge det endnu mere og dermed få superflotte billeder ud af det, men har det lidt svært med teknik og kameraets manual? Genkender du det, så vær med en weekend og få alt det fototekniske på plads på en jordnær og praktisk måde gennem en masse praktiske øvelser. 

Underviseren vil med udgangspunkt i dine ønsker skræddersy programmet individuelt efter dit niveau. Du bliver mere fortrolig med kameraets manuelle indstillinger, herunder blænde- og lukkertidsprioriteret automatik, dybdeskarphed, manuel dybdeskarphedsvurdering, blændetal, kreativ brug af lukkertid, iso mm. 

Udover dette går vi udenfor i løbet af dagen og øver os med de tillærte indstillinger og øver portrættets kunst og øver praktikken i at se et menneskes bedste sider eller indfange interessante vinkler i naturen/byen. 

Det er vigtigt, at du har opladet dit/dine kamerabatterier og tømt dit/dine hukommelseskort, så du er klar til at tage en masse billeder i løbet af weekenden. 

Derudover må du gerne tage praktisk tøj på samt medbringe en paraply.