Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre sommerens og efterårets nye tilbud klar - skriv dig op til vores nyhedsbrev i pop-up'en nederst på siden, så får du besked som en af de første, når de nye kurser m.m. er åbne for tilmelding.

Zipline

Zipline fra Aalborg Tårnet

Igen i år danner Aalborg Tårnet og Kunsten rammerne for den unikke oplevelse. Denne gang er det i dagene d. 17. - 26. juni 2022.

Oplevelsen af enestående. Alle elementer af turen er særlige - lige fra turen op af tårnets ene ben via stigen, til den frie udsigt over hele Aalborg oppe fra øverste platform, til den fantastiske tur ned af den 200 meter lange svævebane.

Tøv ikke med at tilmelde dig. Sidste år var der udsolgt og det vides ikke om det bliver muligt igen.

Praktisk info om sikkerhed og regler for springet

Mød op til arrangementet minimum 30 minutter før din bookede tid, da der er forberedelse forud for aktiviteten. Har du eksempelvis booket tid kl. 10.00, så vær klar ved Aalborg Tårnet kl. 9.30.

Vær opmærksom på, at adgangen op til platformen, hvor svævebanen starter, er via en stejl redningsstige på ydersiden af et af tårnets tre ben. Den er "luftig" og nogle steder snæver.

Deltagelse sker på eget ansvar.
Eventarrangørerne (ChiliJuice/FOF) kan ikke stilles til ansvar for skader på materiel eller personer. Deltagerne skal ved indcheckning på eventdagen, skrive under på at deltagelse sker på eget ansvar. Se dokumentet her.

Alle deltagere skal være fyldt 15 år.
Maksimal vægt for deltagelse: 110 kg

Er det praktiske (Underskrift på "Deltagerbetingelser", ædru etc.) ikke på plads, får man ikke lov at udføre aktiviteten - pengene refunderes ikke for misset tur, i tilfælde af, at man som deltager ikke har styr på ovenstående.

Sikkerheden prioriteres højt, hvorfor disse krav er gældende.


Praktisk info omkring booking af tider

Efter tilmelding modtager du en mail med en bookingkode og et link til, hvor du skal booke din tid til Zipline fra Aalborg Tårnet. Tiderne fordeles efter "først til mølle" princippet - vent derfor ikke for længe med med at tilmelde dig.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 17.06.2022 12:00-18:00 Aalborg Tårnet FOF Aalborg
2 Tirsdag 21.06.2022 14:00-18:00 Aalborg Tårnet FOF Aalborg
3 Onsdag 22.06.2022 14:00-18:00 Aalborg Tårnet FOF Aalborg
Se alle Se færre
Tovholder

FOF Aalborg