Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Art and Business

Dette kursus i kunst entreprenørskab, fokuserer på at give dig de nødvendige færdigheder og viden til at skabe og drive en succesfuld kunstvirksomhed. Kurset vil dække emner som marketing, salg, Gallerier og spørgsmål relateret til kunstbranchen.

I løbet af kurset vil du lære, hvordan du kan udvikle og promovere dit brand og dit kunstværk, hvordan du kan opbygge og vedligeholde relationer med potentielle kunder, og samarbejdspartnere. Vi vil også dække emner som prissætning af kunst. 

Gennem en blanding casestudies og praktiske øvelser, vil du lære, hvordan du kan udvikle en effektiv plan og strategi, der passer til dine unikke behov og mål. Vi vil også introducere dig til forskellige værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig med at lykkes som kunstentreprenør.

Dette kursus er designet til kunstnere og kreative iværksættere, der ønsker at forbedre deres færdigheder og lære mere om, hvordan de kan opbygge en succesfuld karriere inden for kunstbranchen.
 
Der bliver også mulighed for at netværke, med andre kunstnere.

Medbring: Pc og Port folio.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 22.04.2023 09:00-10:40 North Urban Art Studio Alessandro Painsi
2 Lørdag 29.04.2023 09:00-10:40 North Urban Art Studio Alessandro Painsi
Alessandro Painsi
Underviser

Alessandro Painsi

Alessandro er oprindeligt fra Østrig, men han har boet i Danmark siden 2013. Han er en af co-owner af kunstværkstedet NUAS. Han arbejder selv som kunster og arbejder med mixed media malerier og skulpturer. 

Hans CV inkluderer udstillinger i Danmark, Østrig, New York, Miami, Taipei mm. I Danmark er han repræsenteret af Galleri Wolfsen i Aalborg og Galleri Sandberg i Odense.