Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Akvarelmaleri i kombination med poscatusser

Kurset tager udgangspunkt i farvesammensætning med akvarelfarver. Du lærer, hvordan du med akvarelfarver kan lave smukke og lette værker på akvarelpapir (størrelse A3). Motiv vil være kroppe og ansigter i abstrakt form, hvortil vi færdiggør værkerne med poscatusser til dem, der har lyst – du kan lave billederne både med, eller uden poscatusser. 

Du vil med dette kursus få en stor forståelse for farver inden for akvarelfarver, og hvordan de fungere, når de sammensættes med vand på akvarelpapir. Du vil også lære forskellige teknikker med akvarelfarver. Derudover vil du kort lære om anatomi med kroppe og ansigter, og hvordan du tegner disse op med blyant, så du har en skitse at male ud fra. Du vil ende med et eller flere færdige værker i slutningen af forløbet.

Bemærk: Prisen er inkl. materialer (farver, pensler osv.)


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.08.2022 18:00-20:35 North Urban Art Studio Christina Renee Thomsen
2 Mandag 05.09.2022 18:00-20:35 North Urban Art Studio Christina Renee Thomsen
3 Mandag 12.09.2022 18:00-20:35 North Urban Art Studio Christina Renee Thomsen
Se alle Se færre
Christina Thomsen
Underviser

Christina Renee Thomsen

Christina er en ung kunstner, som bor i Aalborg. Til dagligt arbejder hun i kunststudiet North Urban Art Studio sammen med 20 andre unge kunstnere.

Christina har arbejdet med kunst siden 2015, hvor hun blev medlem af Street Station. Siden hen er hun flyttet med de andre kunstnere da de i juni 2021 flyttede ind i nye lokaler på Spritten.

Christinas værker er primært malet med akvarelfarver og akryl. Kunstnernavnet Brighterart appellerer til udtrykket i hendes værker. Her er det mennesket, som er i fokus som kombineres med et fyrværkeri af farver, der symboliserer det, der sker omkring dem og den historie de har med sig.

Du finder også Christinas værker på Instram under disse to profiler:
instagram.com/artbych.dk
instagram.com/brighterart_