Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Malerkursus Maziar

Malekursus

Har du lyst til at male eller ønsker du at lære det? På det inspirerende malerkursus hos FOF Aalborg, ledet af underviseren Maziar Etemadi, får du muligheden for at udforske maleriets verden gennem 10 spændende aftener. Uanset om du foretrækker oliemaling, akrylmaling, pastel eller ønsker at udvikle dine eksisterende færdigheder, vil kurset give dig værdifuld læring og kreativ udfoldelse.

Gennem intens fordybelse i malerkunsten får du en solid introduktion til de grundlæggende teknikker, tilgange og metoder inden for maleri. Vi vil udforske emner som motiver, farvelære og kompositioner. Uanset om du er begynder eller allerede har erfaring inden for maleri, vil du blive vejledt og have mulighed for at arbejde med dit eget personlige udtryk samt eksperimentere med materialer og nye maleteknikker.

I løbet af kurset vil vi studere og eksperimentere med forskellige kunstretninger og trække væsentlige elementer fra Guldalderen, Naturalismen, Impressionismen, Ekspressionismen, Konstruktivismen, Kubismen, Surrealismen og mange flere. Vi vil fordybe os i grundideerne bag både figurative og abstrakte kunstværker, så du kan udvikle din egen stil og forståelse af forskellige kunstneriske udtryk.

På dette kursus er lysten og glæden ved at male i fokus. Selvom vi måske ikke bliver den nye Michelangelo, Hilma af Klint, Kandinsky eller Anna Ancher i denne omgang, vil vi male med hjertet og samtidig lære teknikkerne at kende. Når kurset er afsluttet, vil vi have skabt en eller flere skønne kunstværker, der kan pryde vores egne hjem eller andres.

Tøv ikke med at deltage i malerkurset og oplev den glæde, der ligger i at male. Udfold din kreativitet, lær nye teknikker og skab smukke værker under kyndig vejledning fra Maziar Etemadi.

Se også holdets facebookgruppe.

Medbring:
Akrylmaling: Lærred, akrylmaling, et par farveblyanter af forskellige tykkelser, pensler og spartel i flere størrelser, palet, tallerkener el. lignende, et stykke tavlesvamp eller vaske svampe og karklude.
Pastelmaleri: Akrylpastel, pastel blyanter, pastel papir, evt. kul, tusch, pensler.

Der findes mange forskellige kvaliteter af lærred, akrylmaling, pastel mv. Fra begynder til første klasses professional kvalitet.
Underviseren anbefaler følgende kvaliteter:
Lærred: Enten Hør, eller bomuld.
Akrylmaling: Golden; Old Holland, Vallejo,
Akrylpastel og pastelblyanter: Talens Rembrand, Schmincke.   

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.10.2023 17:30-20:15 FOF Aalborg Maziar Etemadi
2 Onsdag 01.11.2023 17:30-20:15 FOF Aalborg Maziar Etemadi
3 Onsdag 08.11.2023 17:30-20:15 FOF Aalborg Maziar Etemadi
Se alle Se færre
Maziar Etemadi
Underviser

Maziar Etemadi

Maziar Etemadi har boet i Danmark i mere end 20 år hvor han har undervist og holdt forelæsninger på AAU og folkeuniversitetet.

Han er maler, digter, filosof og foredragsholder og han har udstillet flere gange både i Aarhus og Aalborg.