Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Streetart - fra idé til færdigt værk

Kurset lærer dig at gå fra koncept/skitse til et færdigt værk, hvor der vejledes individuelt fra det niveau, som du er på.  Der vil vekslende være fælles-undervisning f.eks. ved præsentation af forskellige teknikker og tid til individuel fordybelse og til at slippe din kreativitet løs.

Vi arbejder med at stimulere og øve evnen til at tænke kreativt og dermed kunne skabe værker med sjæl og fortælling, hvad end det er abstrakt eller mere figurativt, man vil arbejde.

Der tages udgangspunkt i streetart med spraymaling, hvor du kan afprøve spray og lære om forskellige teknikker. Der er stor fokus på processen fra idé færdigt værk, som du også vil kunne tage med dig og bruge i mange andre situationer i dit liv. 

Dette hold er for alle, som gerne vil lære mere om processen og teknikker med udgangspunkt i streetart, men som sagtens kan implementeres i andre kreative processer. 

Bemærk: Prisen er inkl. materialer.

  

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.08.2022 18:00-20:35 North Urban Art Studio Anna Kathrine Trads
2 Torsdag 01.09.2022 18:00-20:35 North Urban Art Studio Anna Kathrine Trads
3 Torsdag 08.09.2022 18:00-20:35 North Urban Art Studio Anna Kathrine Trads
Se alle Se færre
Anna Kathrine Trads
Underviser

Anna Kathrine Trads

Anna Kathrine Trads er uddannet grafisk designteknolog og har en proffesionsbachelor i Innovation og entrepreneurskab. 

Hun har både arbejdet som selvstændig freelancer inden for grafisk design og har skabt sit eget kunstnerunivers Contradst Studio, hvor hun arbejder som selvstændig kunstner og primært laver store væg- og gavlmalerier. 

Hendes undervisningserfaring kommer fra sine workshops i Streetart, Digital kunst, Facilitering af kreativitet og Innovation. 

Find også Anna Kathrine på:

Instagram:@con_tradst
Facebook@contradst_studio
www.contradst.com