Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Ugeforløb i abstrakt kunst og mixed media

Dette kursus omhandler abstrakt kunst og mixed media. I skal på kurset finde jeres kunstneriske side frem og lade hænderne skabe jeres helt eget kunstværk vha. forskellige materialer. 

På dette kursus er der mulighed for at skabe så mange kunstværker, som man har lyst til og man kan arbejde på lige den måde, som man har lyst til. Ideen er, at jeres ideer og tanker omkring kunst og hvad det betyder for jer, vil blive udfordret og yderligere udforsket. Dette vil ske ved underviserens vejledning og samtale, som forhåbentligt kan sætte tanker i gang omkring jeres egen kreative proces.

Du vil komme til at arbejde med forskellige materialer af eget valg. Derudover arbejdes der med forskellige typer af malekunst bl.a. collager, på papir, lærred, stof og andre materialer. Du medbringer selv, hvad du synes kunne være interessant at arbejde med, og så udarbejder vi ideerne i fællesskab. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.10.2022 10:00-14:30 North Urban Art Studio Alessandro Painsi
2 Tirsdag 18.10.2022 10:00-14:30 North Urban Art Studio Alessandro Painsi
3 Onsdag 19.10.2022 10:00-14:30 North Urban Art Studio Alessandro Painsi
Se alle Se færre
Alessandro Painsi
Underviser

Alessandro Painsi

Alessandro er oprindeligt fra Østrig, men han har boet i Danmark siden 2013. Han er en af co-owner af kunstværkstedet NUAS. Han arbejder selv som kunster og arbejder med mixed media malerier og skulpturer. 

Hans CV inkluderer udstillinger i Danmark, Østrig, New York, Miami, Taipei mm. I Danmark er han repræsenteret af Galleri Wolfsen i Aalborg og Galleri Sandberg i Odense.