Skip to content

Broderi i frie sting

Kom med til herlig fordybelse, hvor vi sætter hjernen på pause, når vi slipper nål og tråd løs på kurset i frit broderi. Her lader vi nålen gå i korssting, nedlagte sting og fladsting, der giver et smukt anderledes og moderne udtryk. Et broderi, hvor vi hverken skal tælle eller holde øje med et mønster, men bruge vores kreativitet til at lade garn og farver danne et helt enkelt mønster, der egner sig til alt fra en pude, et iPad-cover, et billede eller – du bestemmer selv, hovedsagen er, at du kommer i gang med at brodere på en let måde og ser et smukt resultat i løbet af weekenden. Lisbeth underviser i teknikken og inspirerer til, hvad den kan bruges til foruden den pude vi arbejder på. Hun lover, at du går fra kurset med en færdig pude, som er smukt dekoreret med din egen broderi-kreation.

Vi starter fredag aften med at øve teknikker og får begyndt på vores puder. Lørdag arbejder vi videre med vores kreation hjemmefra, hvorefter vi mødes igen søndag for at gøre vores flotte pude færdig.

Prisen er inkl. et pude-kit, der består af en pude med naturfyld på 26 x 30 cm, stof i lyst hør og broderigarn. Ønsker du ikke at brodere en pude, kan du selv medbringe de materialer, du vil arbejde med.

Broderi

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 10.03.2023 18:30-21:00 FOF Aalborg Lisbeth Weitemeyer
2 Søndag 12.03.2023 10:00-14:30 FOF Aalborg Lisbeth Weitemeyer
Lisbeth Weitemeyer
Underviser

Lisbeth Weitemeyer

Lisbeth er cand. mag, foredragsholder og forfatter.

Hun har broderet og arbejdet med håndarbejde fra barn og er i dag tilknyttet et kreativt netværk, hvor hun udstiller og sælger sine ting.