Skip to content
Patværk

Pizza, papvin og patværk

Har du lyst til at lave noget kreativt, der efterfølgende kan pynte i dit hjem? Så er denne macremé-workshop lige noget for dig. Du kan sagtens være med, selvom du aldrig har stiftet bekendtskab med macremé før.

Pizza, papvin og patværk er den hyggeligste workshop, hvor der i løbet af aftenen serveres pizza og papvin, mens du lærer at lave dit eget patværk. Kom alene eller tag en veninde under armen til en aften, hvor der er plads til både kreativitet, grin og småsnak.

Efter workshoppen får du et færdigt produkt med hjem, der er lige til at hænge op og nyde eller til at pakke ind og gemme til en julegave.
 
Pizza, vin og materialer til patværk er alt sammen inkluderet i prisen, så du skal bare møde op og være klar på en hyggelig aften i kreativitetens tegn. Hvis du skulle være hurtigt færdig, er det muligt at tilkøbe materialer til et lille ekstra projekt.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 28.10.2022 17:00-20:30 FOF Aalborg Nadja Helena Daher
Nadja Helena Daher
Underviser

Nadja Helena Daher

"Jeg hedder Nadja, og jeg er uddannet indretningsarkitekt. Jeg elsker at fordybe mig i kreativitetens verden og har delt mine kreationer på både instagram og min blog igennem mange år." 

Se mere på Nadjas Instagram her.