Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre sommerens og efterårets nye tilbud klar - skriv dig op til vores nyhedsbrev i pop-up'en nederst på siden, så får du besked som en af de første, når de nye kurser m.m. er åbne for tilmelding.

Babymassage 6-16 uger*

Babymassage er enkle og strukturerede, blide strøg på din babys hud. Babyer finder ro og tryghed i berøringen, som også vækker og modner barnets sanser og motorik. Samtidig skabes der en dejlig hyggestund for dig og dit barn – det giver jer et break fra hverdagens stress og jag, som må vige pladsen for nærhed, fælles fokus og styrket tilknytning mellem baby og forældre. 

Vi masserer hver gang et område på baby. Fx ben, mave eller ryg & baller. Jeg krydrer forløbet med små sanse- og motoriklege. 

I vil også få viden om jeres babys motoriske stadie og jeg deler ud af fifs til fx skæve/flade baghoveder, kvalitetsfuld mavetid og udfordringer herved, lejringer i de vågne timer mm. Er der krudt til mere hos din baby, kan han/hun få en trækketur på et tæppe, svingtur i en faldskærm, træne nakke/ryg eller en snurretur i en tumletop. 

Undervisningen er tilpasset babyer mellem 6-16 uger.

Medbring tæppe eller lagen, massageolie (jeg anbefaler økologisk, vegetabilsk og uden duft), vandafvisende tisseunderlag samt 3-4 stofbleer som kan bruges under massagen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.08.2022 12:15-13:00 FOF Aalborg Maja Svaneklink Andersen
2 Onsdag 24.08.2022 12:15-13:00 FOF Aalborg Maja Svaneklink Andersen
3 Onsdag 31.08.2022 12:15-13:00 FOF Aalborg Maja Svaneklink Andersen
Se alle Se færre
Underviser

Maja Svaneklink Andersen

Maja er uddannet pædagog, babytummel-instruktør hos en fysioterapeut og har taget kursus i babymassage.

Derudover er Maja mor til 3 og er kvinden bag “Tumletid med BABY”. Siden 2015 har hun undervist i babytummel og siden 2017 også babymassage.


For mig er det vigtigt, at skabe en tryg og hyggelig atmosfære, hvor alt foregår på din babys præmisser. Her er der 100% fokus på dig og din baby og alle lege og øvelser som jeg introducerer jer for, passer til din babys udviklingstrin og understøtter din babys helt naturlige udviklingsmønstre.