Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Tummel, kryb og kravl for fædre 6-11 mdr*

Tag med på vores kursus "Tummel, kryb og kravl for fædre og baby 6-11 mdr" hos FOF Aalborg og få en sjov og aktiv oplevelse med dit barn. Dette kursus er specielt designet til fædre, der ønsker at deltage i et hold, der fokuserer på fremdrift og opdrift hos deres barn. Vores dygtige underviser, Maja Svaneklink Andersen, vil guide jer igennem en række lege og øvelser, der styrker barnets motoriske færdigheder og skaber en solid grund for deres videre udvikling.

På fædreholdet vil vi arbejde med variationer af den knæ-firestående stilling og fokusere på at opbygge en stærk kerne, samt stærke arme og ben, der kan bære vægten, når babyen begynder at kravle. Vi vil også træne stabiliteten i skuldre og hofteled gennem leg og sansemotoriske øvelser. Ved at lege og udføre øvelser med bevidst håndtering af dit barn, kan du hjælpe dem med at lære deres krop bedre at kende og skabe et solidt fundament for deres motoriske udvikling.

Maja vil give dig indsigt i dit barns sansemotoriske rejse og vejlede dig gennem en række lege og øvelser, der støtter og styrker deres naturlige udviklingsmønstre. Vi fokuserer på barnets tre primære sanser: følesansen, muskel-ledsansen og balancesansen. Øvelserne er varierede og tilpasset dit barns alder, og vi sikrer, at det altid er sjovt og på barnets præmisser.

I løbet af de første 25 minutter vil I deltage i et fælles program med øvelser, herunder boldlege, bevægelseslege og sanglege. Derefter går vi ud på forskellige redskaber og fortsætter legen. Der vil være krybe-kravlebaner til dem, der er klar til det, samt gynger, rullebrætter og snurretoppe. Vi sørger for, at der er god tid til alle børn, og prisen inkluderer en forælder og et barn.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus "Tummel, kryb og kravl for fædre og baby  6-11 mdr" og få en sjov og stimulerende oplevelse sammen med dit barn. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos FOF Aalborg!

Hvis du har tvillinger, er du også velkommen til at deltage, mod et tillæg på 150 kr. Ved tilmelding bedes du angive i kommentarfeltet, at du medbringer tvillinger, så sender vi dig en separat opkrævning. Alternativt kan du kontakte os via mail eller telefon, og vi vil hjælpe dig med tilmeldingen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.10.2023 12:15-13:00 FOF Aalborg Maja Svaneklink Andersen
2 Onsdag 11.10.2023 12:15-13:00 FOF Aalborg Maja Svaneklink Andersen
3 Onsdag 25.10.2023 12:15-13:00 FOF Aalborg Maja Svaneklink Andersen
Underviser

Maja Svaneklink Andersen

Maja er uddannet pædagog, babytummel-instruktør hos en fysioterapeut og har taget kursus i babymassage.

Derudover er Maja mor til 3 og er kvinden bag “Tumletid med BABY”. Siden 2015 har hun undervist i babytummel og siden 2017 også babymassage.


For mig er det vigtigt, at skabe en tryg og hyggelig atmosfære, hvor alt foregår på din babys præmisser. Her er der 100% fokus på dig og din baby og alle lege og øvelser som jeg introducerer jer for, passer til din babys udviklingstrin og understøtter din babys helt naturlige udviklingsmønstre.