Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Ryghold - hensyntagende

Ryghold er for dig, der har eller har haft gener fra ryggen. 

Træningen fokuserer på at styrke ryggens muskulatur på en skånsom måde. Der trænes med lette håndvægte, elastikker og egen kropsvægt. I træningen indgår øvelser på gulv, hvorfor det er en forudsætning, at man selv kan rejse sig fra gulvet.

Træningen varetages af en fysioterapeut, der tager hensyn til hver enkeltes behov og evt. begrænsninger.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.01.2023 17:30-18:30 FOF Aalborg Christine Broe
2 Tirsdag 24.01.2023 17:30-18:30 FOF Aalborg Christine Broe
3 Tirsdag 31.01.2023 17:30-18:30 FOF Aalborg Christine Broe
Se alle Se færre

Christine Broe

Christine er uddannet yogainstruktør inden for hatha yoga, flow yoga og power yoga. Hun har undervist inden for bevægelse og træning i mere end fem år og kommer fra en akademisk baggrund som bachelor i idræt og kandidat i folkesundhedsvidenskab fra Aalborg Universitet.

Fysisk aktivitet har altid været en stor del af Christines hverdag – både fagligt og personligt. Hun har arbejdet med mange forskellige målgrupper som personlig træner og holdinstruktør og kan derfor tilbyde stor erfaring med at tilpasse undervisningen, så alle kan deltage – uanset erfaring og træningsniveau:

”Yoga er for alle. Jeg lægger vægt på at skabe et rum, hvor alle kan være med og oplever yogaens fysiske og mentale effekter med fokus på styrke og stræk samt ro og velvære. Jeg glæder mig meget til at møde dig på mine hold.”