Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Træn knæ og hofter - hensyntagende

Oplever du smerter, stivhed eller begyndende udfordringer med dine knæ og hofter?
Har du tidligere haft svært ved at deltage i træningsaktiviteter, men ønsker du at forbedre din dagligdags bevægelse?
Så er vores kursus "Træn Knæ og Hofter" skræddersyet til dig!

Dette kursus er designet til at hjælpe dig med at genoprette bevægelighed, styrke og smertelindring i dine knæ og hofter. Uanset om du har slidgigt (arthrose) eller simpelthen ønsker at investere i din mobilitet, er du velkommen til at deltage. Vi ønsker at skabe et inkluderende og støttende miljø, hvor alle kroppe er velkomne, og hvor begrænsninger ikke skal hindre din træningsrejse.

Instruktøren bag kurset, en erfaren fysioterapeut med næsten 30 års ekspertise i træning og behandling af knæ- og hofteproblemer, er dedikeret til at hjælpe dig. Uanset din situation kan vi tilpasse øvelserne præcist til dine behov og evner. Har du tidligere haft vanskeligheder med at udføre øvelser på gulvet? Fortvivl ej! Vores kursus er designet til at imødekomme alle niveauer af fysisk formåen.

På kurset lærer du ikke kun, hvordan du træner klogt, men også hvordan du træner effektivt og respektfuldt over for din krops begrænsninger. Forståelsen af din egen krops dynamik og behov er nøglen til en vellykket træning. Gennem vores instruktørs ekspertise vil du opnå øget styrke, forbedret koordination og balance samt øget bevægelighed. Smertelindring kan også være en positiv bivirkning af den dedikerede træning.

Vores mål er at hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet ved at genopdage friheden ved smertefri bevægelse.
Tilmeld dig vores "Træn Knæ og Hofter" kursus hos FOF Aalborg, og begynd din rejse mod en mere aktiv og smertefri tilværelse. Husk, at alle kroppe fortjener kærlig omsorg og opmærksomhed - lad os hjælpe dig med at genopdage glæden ved at bevæge dig frit!
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.10.2023 14:15-15:45 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
2 Mandag 09.10.2023 14:15-15:45 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
3 Mandag 23.10.2023 14:15-15:45 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
Se alle Se færre
Underviser

Anna Dorte Appel

Jeg er en erfaren fysioterapeut med næsten 30 års erfaring i klinikarbejde, både briksbehandlinger, træning og hold - jeg har altid elsket arbejdet med holdene. At opleve holdenes sammenhold og store omsorg for hinanden og være med til at guide dem i deres træning er både spændende og givende. 
Til dagligt arbejder jeg på min egen klinik i Aalborg. 
Jeg underviser med hjertet, jeg synes alle kroppe fortjener respekt og omsorg herunder relevant træning. Ingen er for gamle, for svage, for tynde, for tykke eller andet - vi er alle unikke!
På mine hold vægter jeg tryghed og en god stemning. Jeg bruger musik til enten at fremme energi ved styrketræningen - eller ro ved de blide træningsformer som pilates og QiGong. 
Jeg bruger min fysioterapeutiske faglighed og sørger for at alle på holdet får udbytte af træningen ved at finde passende øvelser og niveau for alle. Mit motto er at alle kan træne og at al træning virker - ihvertfald hvis vi FÅR trænet og ikke bare overvejer det.