Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Workshop: Smertefri nakke

Vil du gerne slippe af med nakkespændinger og få en smertefri nakke? Deltag i vores workshop "Smertefri nakke" hos FOF Aalborg, hvor vores erfarne underviser Mia Vejrum vil guide dig til en bedre nakke- og skulderhelse.

Mange mennesker lider i dag af nakkespændinger på grund af vores kropsholdning og måden, vi bruger vores krop på. Denne workshop er skabt specielt til dig, der ønsker at forbedre din nakke- og skulderkomfort. Den vil også være relevant for dem, der tidligere har haft hoved- eller nakkeskader, såsom piskesmæld. Det er dog vigtigt, at du er mobil nok til at kunne komme ned på gulvet under workshoppen.

Vi fokuserer ikke på traditionelle styrkeøvelser, men i stedet på at forbedre bevægeligheden omkring nakke, skuldre og brystkasse. Vores primære fokus vil være på bindevævet, da det ofte er her, årsagen til smerterne findes.

Workshoppen vil være en kombination af teori og praksis, hvor du vil lære forskellige teknikker til at forebygge og behandle nakkesmerter. Du vil blandt andet blive introduceret til brugen af forskellige bolde til selvbehandling. Vi opfordrer dig derfor til at møde op i behageligt tøj, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit.

Mia Vejrum, vores dedikerede underviser, vil dele sin ekspertise og guide dig gennem øvelser og metoder, der vil hjælpe dig med at lindre nakkespændinger og opnå en smertefri nakke. Hendes omfattende viden inden for området vil sikre, at du får den bedst mulige oplevelse og resultater.

Grib chancen for at tage kontrol over dine nakkesmerter og genopret din komfort. Tilmeld dig vores workshop "Smertefri nakke" i dag og lad Mia Vejrum guide dig mod en bedre nakke- og skulderhelse.

Praktisk information
Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 27.10.2023 12:30-14:30 FOF Aalborg Mia Vejrum
Underviser

Mia Vejrum