Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Dyrk Mindfulness med FOF

Workshop: Sensommer-mindfulness

Workshop: Sensommer-mindfulness

På denne udendørs workshop skruer vi helt op for sanseligheden og vores allerede iboende evne til at være i nuet.

Med udgangspunkt i mindfulness-principper vil vi bade os i sensommerens lys, dufte, lyde og farver. Vi vil under åben himmel gå på opdagelse i sensommeraftenens sanseindtryk og os selv, mens vi øver os i ”væren” fremfor ”gøren”.

Vi vil på workshoppen øve os i at tage imod den pause og det rum for heling, som det at forbinde os med nuet tilbyder os. Her finder vi nemlig muligheden for at slå autopiloten fra og give vores hjerner, krop og sind nogle helt basale pauser.

Pauser til at fordøje. Pauser til at være.

Ultravigtige pauser, der virker som modvægt mod ubalance, spændinger, smerte og stress.

I mindfulness træner vi vores opmærksomhed til at være med alt det, vi sanser igennem krop, tanker og følelser - lige nu og her, fra øjeblik til øjeblik. Uden at dømme eller vurdere.

På workshoppen vil vi arbejde med meditations-, krops- og sanseøvelser – alle i relation til sommeraftenens indtryk omkring os. Alle kan være med, du behøver ikke have forudgående kendskab eller erfaring med meditation, men kan blot møde ind med et nysgerrigt sind og lysten til at gøre noget rigtig godt for dig selv.

Medbring hvad du måtte have brug for af mad og forfriskninger i løbet af aftenen, og husk tøj som passer til det danske sommervejrs luner. Vi afholder så vidt muligt workshoppen udendørs bag ved FOF’s lokaler – men ved meget dårligt vejr, har vi selvfølgelig muligheden for at trække indenfor.

Vi mødes ved fællesarealet ved kaffemaskinen og følges ud.