Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Drop In - Power Yoga *

På dette hold skal du forberede dig på, en svedig og sjov yogaklasse med gang i den. I power flow yoga er der fokus på både musklerne og den mentale styrke. Især musklerne omkring rygsøjlen og maven er i arbejde. 

Der er kun få pauser, og vi ”flyder” igennem en række stillinger i takt med åndedrættet. Vi får både får sved på panden og udfordret vores fysiske og mentale udholdenhed.

Power flow yoga er for alle. Der er forskellige sværhedsgrader af de mest udfordrende stillinger, og der er ikke fokus er på at gøre de enkelte stillinger så ”rigtigt” som muligt, men at finde det rigtige ”flow”.

Medbring en drikkedunk og et godt humør.

Information

  • Dato 02.03.2023-02.03.2023
  • Adresse FOF Aalborg
    Hobrovej 465E
    9200 Aalborg SV
  • Lokale 9
  • Bemærkninger Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes. Bliver du forhindret bedes du give os besked, så en anden kan få din plads.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.03.2023 18:15-19:15 FOF Aalborg Søren Toft Hansen
Søren Toft
Underviser

Søren Toft Hansen

Søren Toft Hansen har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Han har sin uddannelse fra Yogahuset Aalborg.  200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er han uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har Søren en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 


"Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer.
Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 

Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig. "