Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Yoga for mænd *

Styrke, smidighed og indre ro med Søren Toft Hansen

Er du en mand, der gerne vil opleve fordelene ved yoga i et dedikeret miljø? Tilmeld dig "Yoga for Mænd" hos FOF Aalborg og få en unik oplevelse med en mandlig underviser, Søren Toft Hansen, der fokuserer på smidighed, fysisk og mental styrke samt indre ro. Dette hold er skabt specielt til mænd og tager udgangspunkt i den maskuline krop og de særlige styrker og udfordringer, der er forbundet med at være mand.

På "Yoga for Mænd" vil vi arbejde med at strække musklerne, opbygge fysisk styrke og skabe indre ro. Vi lader tankerne fare og fokuserer på at være til stede i vores egen krop i stedet for at konkurrere. Holdet er åbent for både erfarne yogaudøvere og begyndere, der ønsker at forbedre deres smidighed, især hvis de har et stillesiddende arbejde, stive løbe- eller cykleben eller ikke har den samme krop som i deres 20'ere.

Vi vil gennemgå de klassiske yogaøvelser, der sigter mod at opbygge styrke, forbedre smidighed og skabe indre ro. Undervejs vil der være fokus på åndedrætsøvelser og meditation, der hjælper med at skabe balance og harmoni i krop og sind. Søren Toft Hansen, vores erfarne underviser, guider og støtter dig undervejs, så du kan få mest muligt ud af din yogapraksis og opnå de ønskede resultater.

Tilmeld dig "Yoga for Mænd" hos FOF Aalborg og oplev den særlige atmosfære og fokus på mandekroppen og mandesindet. Opnå styrke, smidighed og indre ro gennem yoga og skab en balance mellem krop og sind. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, vil du blive mødt med et smil og få mulighed for at udforske din egen krop og styrke.

Praktisk information
Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.08.2024 17:00-18:30 FOF Aalborg Søren Toft Hansen
2 Tirsdag 03.09.2024 17:00-18:30 FOF Aalborg Søren Toft Hansen
3 Tirsdag 10.09.2024 17:00-18:30 FOF Aalborg Søren Toft Hansen
Se alle Se færre
Søren Toft
Underviser

Søren Toft Hansen

Søren Toft Hansen har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Han har sin uddannelse fra Yogahuset Aalborg.  200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er han uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har Søren en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 


"Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer.
Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 

Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig. "