Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Yoga for vinterbadere

Et forløb med blid yoga og mindfulness, der øger din mentale styrke til at komme i vandet og din evne til at være til stede i nuet i det kolde vand i længere tid. Desuden styrkes og smidiggøres kroppen og krop og sind beroliges, hvilket øger dit generelle velbefindende og øger din kropslige velvære.

Der vil være liggende længere yogastillinger (Yin Yoga), rolige siddende yogaserier og korte, blide stående flows. Timen vil indeholde åndedrætsøvelser, øvelse i tilstedeværelse (mindfulness), og afsluttes med afspænding.

Efter yoga er der en oplagt lejlighed til et fjorddyp. Kun medlemmer af Vinterbadeklubben Isbjørnen har adgang til klubbens faciliteter. Ikke medlemmer kan sagtens bade i bassinerne i Vestre Fjordpark.

Yogasessionen afholdes indenfor, billederne af vores "iskolde" underviser er kun til inspiration.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.04.2023 09:00-10:40 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
Søren Toft
Underviser

Søren Toft Hansen

Søren Toft Hansen har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Han har sin uddannelse fra Yogahuset Aalborg.  200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er han uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har Søren en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 


"Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer.
Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 

Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig. "