Skip to content

Mad for mænd

Velkommen til en kulinarisk oplevelse skræddersyet til mænd, der ønsker at udforske deres gastronomiske sider! FOF Aalborg er stolt af at præsentere vores populære kursus: "Mad for Mænd".

Er du klar til at deltage i en livlig og afslappet gruppe, hvor du sammen med ligesindede mænd kan fordybe dig i kunsten at lave lækker mad? Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren kok, er dette kursus skabt til dig. Vores undervisning er baseret på fællesskab og samarbejde, hvor vi sammen tilbereder velsmagende 3-retters måltider ved hjælp af udleverede opskrifter.

Du behøver ikke bekymre dig om dit nuværende madlavningsniveau – vores erfarne underviser, Ib, vil skræddersy undervisningen til at passe til hver enkelt deltagers behov. Du vil ikke blot opnå ny viden, men også praktiske færdigheder, der vil styrke din evne til at lave lækker mad derhjemme. Ib's mål er at gøre alle deltagere til selvsikre kokke, der med lethed kan tilberede de opskrifter, vi arbejder med på kurset.

Hver session begynder med en kort gennemgang på 5-10 minutter, hvorefter vi går i gang med det praktiske arbejde i grupper. Med opskrifter i hånden vil du sammen med dine medkursister begynde madlavningen, og Ib vil cirkulere rundt for at tilbyde eksperttips, råd og tricks. Atmosfæren er afslappet og uformel, og vi opfordrer til socialt samvær undervejs – så det er ikke kun maden, der er velsmagende, men også fællesskabet.

Vi har et veludstyret køkken til rådighed, der giver os den perfekte ramme for vores kulinariske eventyr. Og for at gøre det endnu mere bekvemt medbringer Ib alle de nødvendige råvarer til hver lektion (råvareomkostninger på 120 kr. pr. gang betales direkte til underviseren). Ib har en imponerende erfaring med at undervise dette hold i over 10 år, og det er ikke uden grund, at vi har mange tilbagevendende deltagere.

Tilmeld dig "Mad for Mænd" på FOF Aalborg, og begynd din rejse mod at blive en selvsikker og dygtig kok, der kan imponere venner og familie med lækre hjemmelavede måltider. Glæd dig til en smagfuld oplevelse, hvor madlavning bliver til en leg!
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 26.01.2024 17:30-21:30 Skansevejens skole Ib Nielsen
2 Fredag 22.03.2024 17:30-21:30 Skansevejens skole Ib Nielsen
3 Fredag 26.04.2024 17:30-21:30 Skansevejens skole Ib Nielsen
Underviser

Ib Nielsen