Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Musikundervisning i FOF

Bas for begyndere

Lær at spille elbas med Niels Lyngsø

Velkommen til Bas for begyndere hos FOF Aalborg! Drømmer du om at spille elbas og være med til at skabe den solide bund i et band? Dette kursus er skabt til dig. Her vil vi tage fat i instrumentet og arbejde med alle aspekter af at spille basguitar.

Underviseren Niels Lyngsø vil guide dig igennem kurset og hjælpe dig med at opbygge fundamentet som bassist. Vi starter med at lære om den fysiske tilgang til bassen, herunder hvordan man korrekt håndterer instrumentet og får den rigtige teknik.

Vi vil også dykke ned i kendskabet til gribebrættet og lære forskellige skala-mønstre, der vil give dig mulighed for at improvisere og spille melodier og riffs på bassen. Du vil opnå indsigt i basguitarens rolle i en musikalsk sammenhæng og lære traditionelle rytmiske figurer, der vil hjælpe dig med at bygge et solidt groove.

Kurset inkluderer også en harmonisk og melodisk forståelse, hvor du vil lære at navigere i akkorder og spille baslinjer, der passer sammen med musikken. Vi vil udforske forskellige stilarter og genrer, og du vil få værktøjer til at udvikle din egen personlige stil som bassist.

Bas for begyndere henvender sig til absolutte begyndere, der ønsker at lære at spille basguitar. Kurset er designet til at tage dig sikkert og gradvist fra bunden og opbygge dine færdigheder som bassist.

Tilmeld dig Bas for begyndere hos FOF Aalborg i dag og kickstart din rejse som bassist. Niels Lyngsø vil sørge for, at undervisningen er tilgængelig og inspirerende for alle deltagere.

Bemærk: Dette kursus er skabt til at lære dig grundlæggende teknikker og principper inden for basspil, og Niels Lyngsø vil vejlede dig på din rejse som bassist.

Tilmeld dig Bas for begyndere hos FOF Aalborg nu og lad os sammen udforske verden af basguitar. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.10.2023 19:00-19:45 FOF Aalborg Niels Lyngsø
2 Mandag 30.10.2023 19:00-19:45 FOF Aalborg Niels Lyngsø
3 Mandag 06.11.2023 19:00-19:45 FOF Aalborg Niels Lyngsø
Se alle Se færre
Niels Lyngsoe
Underviser

Niels Lyngsø

Niels Lyngsø er en erfaren musiker, der har været aktiv i det professionelle musikmiljø i Aarhus siden 2017. Han har spillet flere større scener, medvirker på adskillige indspilninger, samt at han har turneret i Canada, Tyskland, Spanien, og Danmark.

Pt. studerer han på Det Jyske Musikkonservatorium. Niels Lyngsø er dybt passioneret og dedikeret, både som musiker og underviser.