Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Spil folkemusik (guitar, bas og ukulele)

Dette kursus er skræddersyet til folkemusikentusiaster, der ønsker at dykke ned i den irske folkemusiktradition samt andre subgenrer som sea shanties og traditionel folkemusik. Vi vil spille ikoniske sange som "The Wild Rover," "Drunken Sailor," "Whiskey in the Jar," "The Fiddler's Green," og mange flere. Forestil dig stemningen fra legendariske bands som The Dubliners og De Gyldne Løver.

På kurset vil du ikke kun forbedre dine instrumentale færdigheder, men også lære at tilpasse dit spil til at harmonisere med andre musikere. Vi fokuserer på sammenspil via becifringsspil, men vi vil også gå i dybden, hvis sangene kræver det. Du vil lære teknikker, akkorder og stilarter, der er unikke for folkemusikken, og få en dybere forståelse for musikkens historie og kultur. Det bliver en sjov og lærerig rejse.

Kurset henvender sig til både let øvede og øvede guitarister, elbasister og ukulele-spillere. Du behøver ikke at have erfaring med at spille sammen med andre før. Hvis du spiller guitar, forventes det, at du kan spille nemme sange med akkorder som D, G, A7, Em og Am uden store problemer samt mestre et par anslagsfigurer. Hvis du spiller ukulele, bør du kunne spille akkorder som E, Bm og B samt deltage i et par nemme sange. Hvis du spiller elbas, skal du mindst kunne spille et par nemme sange ved hjælp af becifringer. Medbring venligst dit eget instrument og en capo.

Tilmeld dig "Spil folkemusik (guitar, bas og ukulele)" i dag og oplev glæden ved at spille sammen med andre folkemusikelskere. Udforsk de tidløse melodier og rytmer, der definerer folkemusikken, og udvid dit musikalske repertoire under kyndig vejledning af Nick Siriwadh.

Bemærk: Dette kursus er velegnet til let øvede og øvede spillere, der ønsker at udforske folkemusikgenren. Du bør være fortrolig med grundlæggende akkorder og teknikker på dit instrument.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.10.2023 11:45-13:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
2 Mandag 30.10.2023 11:45-13:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
3 Mandag 06.11.2023 11:45-13:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
Se alle Se færre
Nick Siriwadh
Underviser

Nick Siriwadh

Jeg er en rutineret, erfaren og dedikeret musiker og underviser, der gennem de sidste 29 år har medvirket i en lang række orkestre.

Jeg spiller og underviser bl.a. i guitar, bas, ukulele og sangskrivning, og har haft fast arbejde som underviser de sidste 13 år.

Mit arbejde som underviser giver mig til stadighed en stor motivation og inspiration. I min undervisning har jeg fokus på, at det skal være sjovt og udfordrende på samme tid. Jeg forsøger at få alle med samt møde eleverne, hvor de er. Jeg er meget passioneret omkring musikformidlingen, og synes det er dejligt og lærerigt at viderebringe min glæde for musikken til andre. Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, så se at komme i gang.

Ved siden af min undervisning er jeg musikentreprenør, og har en fod indenfor en lang række initiativer og foreninger i musikbranchen. Jeg er bl.a. stifter af Aalborg Musikportal og Aalborg Musikforening samt bestyrelsesmedlem i bl.a. ORA (landsorganisation for musikere) samt UHØRT Festival i København.

Se en kort video om Nicks undervisning her.