Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 5/12 pga. kursus.

Harmonika

Tag med på en musikalsk rejse med vores kursus i "Harmonika" hos FOF Aalborg. Uanset om du er begynder eller øvet, er dette kurset skræddersyet til at udvikle dine evner og give dig mulighed for at udtrykke dig gennem musikken.

Vores dygtige underviser, John Vinther, vil guide dig igennem harmonikaspillet og hjælpe dig med at opbygge dine færdigheder trin for trin. Uanset om du er helt ny inden for harmonikaverdenen eller allerede har erfaring, vil John tilpasse undervisningen til dit niveau og dine ambitioner.

For begyndere vil fokus være på at lære grundlæggende teknikker og spille simple melodier med én hånd ad gangen. John vil sørge for, at du får en solid forståelse af instrumentet og gradvist bygger dine færdigheder op.

Hvis du er let øvet og kan spille med begge hænder, vil undervisningen gå videre med fokus på musikalitet og helhed. Du vil lære at udtrykke dig gennem forskellige musikalske genre og få mulighed for at udforske avancerede basvandringer og teknikker.

Er du øvet og har spillet harmonika i mange år, vil undervisningen udfordre dig med avancerede teknikker og musikalske udtryk. John vil inspirere dig til at forfine dit spil og dykke dybere ned i harmonikaspillets verden.

Uanset dit niveau er det vigtigt for os, at træningen er sjov og motiverende. Vi tror på, at "legende læring" er en afgørende faktor for din succes som harmonikaspiller. Derfor vil undervisningen være inspirerende og fornøjelig, så du kan nyde processen og blive motiveret til at udforske dine musikalske evner.

Tilmeld dig "Harmonika" kurset hos FOF Aalborg og lad dine musikalske evner få frit spil. Uanset om du drømmer om at spille solo, i en gruppe eller bare for din egen fornøjelse, vil dette kursus give dig redskaberne til at udtrykke dig gennem harmonikamusikken. Kom og oplev glæden ved harmonikaspillet sammen med vores dedikerede underviser og andre harmonikainteresserede.Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 07.09.2023 14:50-16:00 FOF Aalborg John Vinther
2 Torsdag 14.09.2023 14:50-16:00 FOF Aalborg John Vinther
3 Torsdag 21.09.2023 14:50-16:00 FOF Aalborg John Vinther
Se alle Se færre
Underviser

John Vinther

John Vinther har mange års erfaring med undervisning i klaver, guitar, klaver-harmonika samt engelsk.