Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Brugsklaver for begyndere

Lær at spille klaver med Niels Lyngsø

Ønsker du at lære at spille klaver og bruge det i dit musikalske virke? Så er Brugsklaver for begyndere hos FOF Aalborg det perfekte kursus for dig. Vi starter helt fra bunden og arbejder med teknik, læsefærdigheder og anvendelse af klaveret i en musikalsk sammenhæng.

Underviseren Niels Lyngsø vil guide dig igennem kurset og sikre, at du får en solid forståelse for klaverets grundlæggende teknikker. Vi fokuserer på at lære skalaer, fingersætning, korrekt kropsholdning og andre vigtige elementer, der vil hjælpe dig med at udvikle din spilleteknik.

Desuden vil vi arbejde med læsefærdigheder, herunder becifringer og noder. Du vil lære at læse og spille akkorder, melodier og baslinjer, der giver dig mulighed for at bruge klaveret i en musikalsk sammenhæng. Dette kan omfatte sangskrivning, pædagogik, kor- eller orkesterledelse og meget mere.

Brugsklaver for begyndere er specielt designet til dem, der ønsker at lære klaveret fra bunden og bruge det aktivt i deres musikalske praksis. Uanset om du er en erfaren musiker på et andet instrument eller en komplet nybegynder, vil dette kursus give dig de nødvendige færdigheder til at spille klaver og anvende det på forskellige måder.

Tilmeld dig Brugsklaver for begyndere hos FOF Aalborg i dag og tag det første skridt mod at blive en kyndig klaverspiller. Niels Lyngsø vil sørge for, at undervisningen er tilgængelig og inspirerende for alle deltagere.

Bemærk: Dette kursus er designet til at lære dig grundlæggende klaverfærdigheder og anvendelse i en musikalsk sammenhæng. Niels Lyngsø vil guide dig igennem hele processen og hjælpe dig med at opnå dine musikalske mål.

Tilmeld dig Brugsklaver for begyndere hos FOF Aalborg nu og lad os sammen udforske klaverets verden. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.10.2023 18:00-18:45 FOF Aalborg Niels Lyngsø
2 Mandag 30.10.2023 18:00-18:45 FOF Aalborg Niels Lyngsø
3 Mandag 06.11.2023 18:00-18:45 FOF Aalborg Niels Lyngsø
Se alle Se færre
Niels Lyngsoe
Underviser

Niels Lyngsø

Niels Lyngsø er en erfaren musiker, der har været aktiv i det professionelle musikmiljø i Aarhus siden 2017. Han har spillet flere større scener, medvirker på adskillige indspilninger, samt at han har turneret i Canada, Tyskland, Spanien, og Danmark.

Pt. studerer han på Det Jyske Musikkonservatorium. Niels Lyngsø er dybt passioneret og dedikeret, både som musiker og underviser.