Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Kor

Kor - for folk der tror, de ikke kan synge

Et nystartet kor hos FOF Aalborg. 

Koret er for dig som altid gerne ville synge i kor, men ikke selv mener at du kan synge! Men sang handler om meget mere end ”bare” det er synge rigtigt. Hvis vi har lært noget af vores år med Corona, så er det at synge sammen med andre er noget udløser dopamin og endorfiner og er godt for vores fysiske og psykisk krop. 

I koret vil du møde ligesindede som også møder korsangen for første gang. Vi vil synge forskelligt slags musik og beskæftige os med grundpræmisserne for korsang som f.eks. vejrtrækning og grundlæggende sangteknik, men sangglæden og socialt sammen vær vil hele tiden være i fokus. 

Det kræver ingen forudsætninger for at deltage i koret, andet end til lysten til at ville synge sammen med andre.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 14.09.2022 19:00-20:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
2 Onsdag 21.09.2022 19:00-20:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
3 Onsdag 28.09.2022 19:00-20:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
Se alle Se færre
Underviser

Jens Olav Heckmann

Jens Olav er født i 1978, bor i nærheden af Aalborg og er uddannet fra Aalborg Universitet med korledelse og Det Jyske Musikkonservatorium som sanger og sangpædagog. 

I en lang årrække har Jens Olav ledt adskillige amatørkor i det nordjyske, herunder blandt andre Aalborg Mandskor, som han stadig er korleder for. Derudover er han professionel sanger og arbejder både freelancer, og som korsanger i DR Koncertkoret. 

Sidstnævnte har Jens Olav været fastansat siden 2015 og har igennem det arbejde, sunget under kordirigenter som tæller: Phillip Faber, Carsten Seyer-Hansen, Søren K. Hansen, Michael Bojesen og mange andre. 

"Sang er for mig, en hel unik måde at udtrykke sig på, som er tilgængelig for alle. Alle har ret til at synge!"