Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Senior kor

FOF Seniorkor

FOF Seniorkor er et nyt tilbud, hvor vi kombinerer fællessang og korsang. 

At korsang er godt både for det sociale og vores fysiske vel, har en del undersøgelser under Corona efterfølgende påvist. Man bliver mere glad af at synge og synge sammen! 

Koret henvender sig primært til seniorer som måske tidligere har sunget i kor, men dette er ingen forudsætning for at deltage i koret, alle er velkommende og sangglæden og det sociale er i højsæde. 

Vi vil arbejde med enstemmig og flerstemmig sang indenfor forskellige musikalske genrer og vil desuden også arbejde med de grundlæggende principper for vejrtrækning og sangteknik. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.09.2022 10:00-11:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
2 Tirsdag 20.09.2022 10:00-11:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
3 Tirsdag 27.09.2022 10:00-11:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
Se alle Se færre
Underviser

Jens Olav Heckmann

Jens Olav er født i 1978, bor i nærheden af Aalborg og er uddannet fra Aalborg Universitet med korledelse og Det Jyske Musikkonservatorium som sanger og sangpædagog. 

I en lang årrække har Jens Olav ledt adskillige amatørkor i det nordjyske, herunder blandt andre Aalborg Mandskor, som han stadig er korleder for. Derudover er han professionel sanger og arbejder både freelancer, og som korsanger i DR Koncertkoret. 

Sidstnævnte har Jens Olav været fastansat siden 2015 og har igennem det arbejde, sunget under kordirigenter som tæller: Phillip Faber, Carsten Seyer-Hansen, Søren K. Hansen, Michael Bojesen og mange andre. 

"Sang er for mig, en hel unik måde at udtrykke sig på, som er tilgængelig for alle. Alle har ret til at synge!"