Skip to content
Spil i band FOF

Bandudvikling & identitetsdannelse

Få mere ud af dit band med Niels Lyngsø

Ønsker dit band at tage jeres musik til nye højder, men mangler I retningen? Føler I, at I er kørt fast i jeres sangskrivning og har brug for inspiration? Drømmer I om at optræde live, men ved ikke, hvor I skal starte? Så er Bandudvikling & Identitetsdannelse hos FOF Aalborg det perfekte kursus for jer.

Underviseren Niels Lyngsø vil hjælpe jer med at løfte jeres sangskrivning og skabe en unik identitet for jeres band. Vi vil arbejde med forskellige aspekter af musikalsk udvikling og hjælpe jer med at finde jeres unikke lyd og stil. Fra skriveprocessen til sammenspil og live performance, vil vi udforske alle faser af bandudvikling.

På kurset vil vi fokusere på følgende fagområder:

1.         Sangskrivning: Vi vil guide jer i at udvikle jeres sangskrivningsteknikker og finde inspiration til nye musikalske idéer. Niels Lyngsø vil dele værdifulde værktøjer og metoder, der vil hjælpe jer med at skabe originale og fængende kompositioner.

2.         Sammenspil: Vi vil arbejde med at styrke jeres sammenspil og musikalske kommunikation som et band. Vi vil undersøge forskellige teknikker og øvelser, der vil hjælpe jer med at blive mere indspillede og skabe en solid musikalsk enhed.

3.         Live performance: Vi vil give jer værdifulde tips og råd til at optræde live. Fra scenetilstedeværelse til publikumsinteraktion, vil vi hjælpe jer med at levere en uforglemmelig koncertoplevelse.

4.         Profilopsætning (sociale medier): Vi vil lære jer, hvordan I kan opbygge en stærk online tilstedeværelse og markedsføre jeres band gennem sociale medier. Vi vil se på strategier til at nå ud til jeres målgruppe og opbygge en dedikeret fanbase.

5.         Promovering, kontakt til venues, booker, manager, osv.: Vi vil give jer værdifuld indsigt i, hvordan I kan promovere jeres band og etablere kontakter til venues, bookere og potentielle managere. Niels Lyngsø vil dele sin erfaring og vejlede jer i at skabe muligheder for jeres band.

Dette kursus tilpasses jeres behov og kan finde sted på forskellige tidspunkter og steder efter aftale. Vi ønsker at give jer den bedst mulige oplevelse og hjælpe jer med at nå jeres musikalske mål.

Tilmeld jer Bandudvikling & Identitetsdannelse hos FOF Aalborg i dag og lad Niels Lyngsø guide jer på vejen mod succes med jeres band. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer og hjælpe jer med at udfolde jeres potentiale.

Bemærk: Dette kursus er velegnet til bands, der ønsker at udvikle deres musikalske færdigheder, skabe en identitet og komme videre i deres karriere. Niels Lyngsø vil stå til rådighed for at give jer den nødvendige vejledning og inspiration.

Tilmeld jer Bandudvikling & Identitetsdannelse hos FOF Aalborg nu og tag det første skridt mod at tage jeres band til næste niveau!Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 31.12.2023 10:00-16:00 FOF Aalborg Niels Lyngsø
Niels Lyngsoe
Underviser

Niels Lyngsø

Niels Lyngsø er en erfaren musiker, der har været aktiv i det professionelle musikmiljø i Aarhus siden 2017. Han har spillet flere større scener, medvirker på adskillige indspilninger, samt at han har turneret i Canada, Tyskland, Spanien, og Danmark.

Pt. studerer han på Det Jyske Musikkonservatorium. Niels Lyngsø er dybt passioneret og dedikeret, både som musiker og underviser.