Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 5/12 pga. kursus.

Sangundervisning for begyndere

Tilmeld dig det inspirerende kursus "Sangundervisning for begyndere" hos FOF Aalborg og opdag, hvor nemt det er at synge godt! Med underviseren Jens Olav Heckmann ved din side vil du lære at bryde dine dårlige sangvaner og opbygge en solid sangteknik, der gør det nemt og ukompliceret for dig at synge.

Kurset inkluderer faste elementer som opvarmning, åndedrætsøvelser og støtteøvelser, der vil styrke din stemme og forbedre din sangteknik. Du vil også få masser af mulighed for at synge sange og musicere sammen med de andre kursister.

Ved "Sangundervisning for begyndere" er din mening vigtig. Du opfordres til at komme med forslag til repertoire, så du kan synge de sange, du elsker, eller endda vælge den drømmesang, du gerne vil synge til din søsters bryllup. Jens Olav Heckmann vil støtte dig i at opnå dine musikalske mål og give dig den personlige opmærksomhed, du har brug for.

For at sikre en intim og fokuseret undervisning foregår kurset på små hold med 2-4 deltagere. Dette skaber en tryg og støttende atmosfære, hvor du kan udvikle din sangstemme og få individuel vejledning fra Jens Olav Heckmann.

Tilmeld dig "Sangundervisning for begyndere" og åbn døren til en verden af musik og sangglæde. Uanset om du er en komplet nybegynder eller ønsker at forbedre dine færdigheder, vil dette kursus give dig de nødvendige værktøjer til at synge med selvtillid og nyde musikkens magi.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 05.09.2023 12:45-13:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
2 Tirsdag 12.09.2023 12:45-13:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
3 Tirsdag 19.09.2023 12:45-13:30 FOF Aalborg Jens Olav Heckmann
Se alle Se færre
Underviser

Jens Olav Heckmann

Jens Olav er født i 1978, bor i nærheden af Aalborg og er uddannet fra Aalborg Universitet med korledelse og Det Jyske Musikkonservatorium som sanger og sangpædagog. 

I en lang årrække har Jens Olav ledt adskillige amatørkor i det nordjyske, herunder blandt andre Aalborg Mandskor, som han stadig er korleder for. Derudover er han professionel sanger og arbejder både freelancer, og som korsanger i DR Koncertkoret. 

Sidstnævnte har Jens Olav været fastansat siden 2015 og har igennem det arbejde, sunget under kordirigenter som tæller: Phillip Faber, Carsten Seyer-Hansen, Søren K. Hansen, Michael Bojesen og mange andre. 

"Sang er for mig, en hel unik måde at udtrykke sig på, som er tilgængelig for alle. Alle har ret til at synge!"