Skip to content
Mindfulness hos FOF

Workshop: Mød mindfulness

Workshop: Mød mindfulness

Dit indre stille sted 


Verden er et hurtigt sted. Hverdagen hvirvler afsted. 
Måske har du travlt med at gøre, at handle, at præstere? Måske er din hjerne altid fuldt beskæftiget med tankemylder, problemløsning og grublerier over det, der skete i går og det, der skal ske i morgen.

Det et der intet galt med. 

Hvis blot vi husker indimellem at slå autopiloten fra og give vores hjerner, vores krop og vores sind pauser. 
Pauser til at fordøje. Pauser til at være. 
Ellers kommer vi nemt i ubalance, der kan sætte sig i os som spændinger, smerte og stress.

I mindfulness stopper vi op og dyrker den “mentale fitness”, der virker som modgift mod netop den ubalance og uendelige spiral af gøren og handlen. Vi træner at finde vej til et indre stille sted, også når det stormer både i og omkring os.

Denne aften får du en unik mulighed for at få en smagsprøve på, hvad der venter dig, hvis du tilmelder dig efterårets mindfulnessforløb. 

Alle kan være med – du behøver ikke have forudgående kendskab eller erfaring med meditation, men kan blot møde ind med et nysgerrigt sind og lysten til at gøre noget rigtig godt for dig selv.


På denne smagsprøve-aften har vi kogt en fond af alle de gode ingredienser, du vil møde på 8 ugers-forløbet, herunder både lidt teori og baggrund i dynamisk afveksling med krops-, sanse- og meditationsøvelser.

På vores dybdegående 8 ugers-forløb får du mulighed for på egen krop at mærke, hvad regelmæssig træning af mindfulness, eller ”bevidst nærvær”, kan gøre for dig. Essensen i mindfulness er at træne vores evne til at være bevist og nærværende til stede med det, der er i nuet – uden at dømme eller vurdere.