Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Mindfulness

Workshop: Selvomsorg og grounding

Workshop: Selvomsorg og grounding

Verden er et hurtigt sted. Hverdagen hvirvler afsted. 
Måske har du travlt med at gøre, at handle, at præstere? Måske er din hjerne altid fuldt beskæftiget med tankemylder, problemløsning og grublerier over det, der skete i går og det, der skal ske i morgen.

Det et der intet galt med. 
Hvis blot vi husker indimellem at slå autopiloten fra og give vores hjerner, vores krop og vores sind pauser. 

Her på workshoppen tager vi os netop sådan en pause. En lille timeout, med mulighed at stige af ræset for en stund. Tage en pause til at fordøje. En pause til at være. 

I mindfulness stopper vi nemlig op og dyrker den “mentale fitness”, der virker som modgift mod grublerier og vores ofte uendelige spiral af gøren og handlen.
Vi træner vores opmærksomhed til at være med alt det, vi sanser igennem krop, tanker og følelser - lige nu og her, fra øjeblik til øjeblik. Uden at dømme eller vurdere.

På workshoppen bruger vi mindfulnessredskaberne til at bringe grounding og selvomsorg ind i en vores hverdagsliv, som ofte kan være overvældende – på godt og ondt. Vi bruger anledningen til at kigge både os selv og vores indre landskab varmt og kærligt i øjnene, og via compassionøvelser udvide vores hjerter lidt, så der er hjerterum nok til at byde både sorger og glæder velkomne.

Alle kan være med – du behøver ikke have forudgående kendskab eller erfaring med meditation, men kan blot møde ind med et nysgerrigt sind og lysten til at gøre noget rigtig godt for dig selv.