Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Mindfulness i FOF

Mindfulness - workshop

Verden er et hurtigt sted. Hverdagen hvirvler afsted.

Måske har du travlt med at gøre, at handle, at præstere? Måske er din hjerne altid fuldt beskæftiget med tankemylder, problemløsning og grublerier over det, der skete i går og det, der skal ske i morgen.

 

Det et der intet galt med.

 

Hvis blot vi husker indimellem at slå autopiloten fra og give vores hjerner, vores krop og vores sind pauser.

Pauser til at fordøje. Pauser til at være.

Ellers kommer vi nemt i ubalance, der kan sætte sig i os som spændinger, smerte og stress.

 

I mindfulness stopper vi op og dyrker den “mentale fitness”, der virker som modgift mod netop den ubalance og uendelige spiral af gøren og handlen.

Vi træner vores opmærksomhed til at være med alt det, vi sanser igennem krop, tanker og følelser - lige nu og her, fra øjeblik til øjeblik. Uden at dømme eller vurdere.

 

Vi træner med andre ord den iboende menneskelige egenskab, som vi alle er sat i verden med, men som mange af os glemmer i en hektisk hverdag:

At skabe kontakt til os selv og forbinde os med nuet.

 

Så vi kan give vores hjerner bedre arbejdsbetingelser.

Så vi rent faktisk får smagt på den kage, vi spiser.

Så vi får set hinanden i øjnene.

Så vi får mærket græsset mellem tæerne.

Så vi får set fuglene flyve fordi og vinter blive til forår.

Så vi opdager, når vi har brug for en pause. 

Så vi mærker taknemmelighed over det, vi allerede har.

Så vi rent faktisk handler efter vores værdier.

 

Gennem meditation og kropslige øvelser træner vi på denne workshop at gå fra ”handlen” til ”væren” og herigennem komme i bedre kontakt med nuet.

 

Alle kan være med – du behøver ikke have forudgående kendskab eller erfaring med meditation, men kan blot møde ind med et nysgerrigt sind og lysten til at gøre noget rigtig godt for dig selv.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 18.03.2023 09:30-13:00 FOF Aalborg Line Kjær Jørgensen
Line K Jørgensen
Underviser

Line Kjær Jørgensen

Line Kjær Jørgensen er cand. mag. i dansk og psykologi og både privat og professionelt arbejder hun for at fremme mental sundhed. 
Line er uddannet Mindfulness-instruktør fra AtWork Skolen i Aarhus, og igennem mange år hun arbejdet med mindfulness og yoga som en omsorgsfuld indgangsvinkel til at forebygge stress og højne livskvalitet. Ikke som et "quick fix" eller en smart metode til at effektivisere vores formåen, men snarere som måde at være i verden på; med mere bevidst nærvær, mindre tankemylder og større taknemmelighed. 

"Jeg elsker at undervise og at møde forskellige mennesker lige nøjagtigt der, hvor de er. Jeg brænder for at være med til at skabe et rum for andre, hvor de blot kan være - uden at skulle præstere eller fikse. Et trygt rum, hvor der kan skabes kontakt til krop, tanker og følelser, sådan som de er. Mindfulness handler nemlig ikke om at efterstræbe en tilstand af ro og velbehag, men i al sin forbistret komplicerede enkelhed om at være med det, som nu engang er. Gennem stormvejret såvel som på solskinsdage".