Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Gå til dansk hos FOF

Dansk for udlændinge niveau B1-B2

Du flyttede til Danmark. Gik på Sprogskole. Blev dygtig og lærte en masse grundlæggende dansk.
Men så gik du lidt i stå igen. Måske da hverdagen ramte, og samtalerne på dansk blev færre. 

Dette sprogkursus er til dig.
Til dig som har taget de grundlæggende niveauer og nu gerne vil bygge oven på eller i gang med at bruge sproget igen. Dig, der allerede forstår og taler dansk, men ønsker at udvide dit ordforråd og finpudse sproget, så samtaler flyder nemmere, og du undgår de fleste grammatik-fælder.

Selvom niveauet bliver skruet op, så behøver du ikke kunne tale flydende eller fejlfrit. 
Det skal være sjovt at lære, og her på kurset får du mulighed for i trygge rammer at øve, lege og virkelig bruge sproget, så du får meget mere sprogligt overskud ude i hverdagen.

Din underviser har over 30 års erfaring med at undervise udlændinge i dansk. I undervisningen kommer du til at tale meget om alt mellem himmel og jord, læse små tekster, artikler og noveller. Vi arbejder med dialogen som et samspil mellem deltagerne, og der krydres med sjove ordøvelser for at udvide dit ordforråd og forbedre din grammatik.

Målet er, at du kommer til at tale dansk på en måde, hvor du kan komme lidt videre fra smalltalk-situationen og måske bruge sproget mere frit og flydende i dialoger fx i arbejdssammenhænge eller i fritidsfællesskaber. 

Sprogkurset vil derfor give dig muligheden for at komme tættere på danskerne gennem dialog – måske endda også til nye fællesskaber og relationer. Du bliver i stand til at deltage i flere kulturtilbud, hvor der tales dansk, fx i biografen, teatret eller til et foredrag.

Med andre ord er dette sprogkurset, der kan være med til at åbne nye, spændende døre og muligheder for dig, som er ny i Danmark, men som ønsker at kunne begå og udtrykke dig flydende og frit og dermed føle dig mere forbundet med det land, du bor i.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 14:00-15:40 FOF Aalborg Kirsten Jespersen
2 Torsdag 03.10.2024 14:00-15:40 FOF Aalborg Kirsten Jespersen
3 Torsdag 10.10.2024 14:00-15:40 FOF Aalborg Kirsten Jespersen
Se alle Se færre
Underviser

Kirsten Jespersen

Kirsten har undervist i engelsk siden 1997, samt dansk for udlændinge siden 1994.

Kirstens baggrund er en sproglig uddannelse på universitetsniveau – hendes drivkraft er passionen for sprog og for det at formidle det videre til mennesker, uanset alder, nationalitet og sprogligt niveau.

Mit mål i undervisningslektionen er, at I kursister hver især skal føle, at I får noget med fra timen, at I er blevet hørt og har lært noget i hver eneste lektion. Men også at I har følt jer godt tilpas og taget hånd om. Vi arbejder seriøst, men humoren er også et vigtigt element.